torstai 7. lokakuuta 2021

Valmentajat, tervetuloa SM kilpailuihin

Valmentaja – ottelijan tuki ja turva. Tervetuloa SM kilpailuihin tulevana viikonloppuna Nummelaan. Jokainen kilpailija on oikeutettu tuomaan mukanaan valmentajan/huoltajan, itselleen siis kilpailuissa tärkeän henkilön veloituksetta seuraamaan ja osallistumaan kisatapahtumaan. Valmentajaa/huoltajaa ei tarvitse ilmoittaa etukäteen kisajärjestäjille. Tärkeitä aikatauluja ja muista muistutuksia valmentajalle/huoltajalle:

Kisatoimisto on avoinna perjantaina klo 17:30-19:30, tällöin urheilija on ilmoitettava siihen sarjaan, johon hän osallistuu kisapäivänä. Mahdollinen painoluokan vaihtaminen tulee tapahtua ennen virallisen punnitusajan alkamista. Samalla valmentaja/huoltaja voi noutaa kisapaikalla liikkumiseen tarvittavan rannekkeen.

Ilmoittautumisen nopeuttamiseksi varmista että urheilijan Seura- ja Liitto jäsenmaksu on hoidettu ja maksu on varmasti rekisteröitynyt SuomiSport palveluun. Varaudu todistamaan SuomiSport appista. Kilpailumaksu tulee myös olla jo suoritettuna. Urheilijan/seuran tulee olla valmis todentamaan maksun suoritus kisapaikalla. Kilpailijan on varauduttava todistamaan henkilöllisyytensä punnituksessa.

Epävirallinen punnitus perjantaina klo 17:30 – 18:30 kisapaikalla

Virallinen punnitus perjantaina klo 18:30 – 19:30 kisapaikalla

Punnitus niille joukkuekilpailuun tuleville, jotka eivät osallistuneet perjantain punnitukseen, lauantaina klo uudet ajat 15-16 (epävirallinen), 16:30-17 (virallinen) Yksilökisan punnitus käy sunnuntain joukkuekilpailuun. Myös joukkuekilpailun osalta mahdollinen painoluokan vaihtaminen on tehtävä viimeistään ilmoittautumisen yhteydessä perjantaina.

Yksilökilpailun arvonta perjantaina klo 20 kisapaikalla. Arvontatulokset julkaistaan Judoliiton tulospalvelussa. https://judoshiai.judoliitto.fi

Lauantai 9.10.2021 Nummelanharjun Koulu, Hiidenvedentie 3, 03100 Nummela https://goo.gl/maps/UxqPQbvQkB22

8:00 Kisapaikka ja lipunmyynti avataan

Kilpailuiden valvoja ilmoittaa mahdollisesta tarkistuspunnituksesta

10:00 Kilpailuviikonlopun avaus ja tuomarien esittely

Alkuottelut, 2 tatamia

Mitaliottelut noin klo 15 ja palkintojenjako

Lopullinen otteluaikataulu, sekä tatamijako julkaistaan ottelukaavioiden arvonnan jälkeen

Pysäköinti: Kilpailijoita ja katsojia kehotetaan noudattamaan alueella olevia pysäköintiopasteita sekä avustavan henkilökunnan ohjeita. Pysäköintitilaa on runsaasti tapahtumahallin "takana".

Valmentajille aiemmin jaettua "kisapassia" ei tänä vuonna ole tarjolla. Urheilijan mukanaan tuoma valmentaja/huoltaja tunnistautuu infosta saatavalla rannekkeella, joka oikeuttaa liikkumaan otteluhallissa. Katsomoon vaaditaan pääsylippu. Lisäksi Judoliiton valmentajat ml. oto, sekä JL hallituksen jäsenet, henkilökunta ja valiokuntien puheenjohtajat ovat oikeutettuja vapaalippuun.

Viranomaisten asettamat Covid rajoitukset ovat poistuneet tapahtumalta. Järjestäjä kehottaa jäämään pois tapahtumasta, mikäli millään tavalla tuntee olonsa kipeäksi. Joukkotapahtumaan osallistumista ilman kahden rokotteen antamaa suojaa tulee myös tarkkaan harkita. Kisapaikalla on tarjolla käsidesiä. Kasvomaskin käyttöä tulee jokaisen harkita, kuten aina joukkotapahtumissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.