torstai 7. lokakuuta 2021

NuJuJunnu - tervetuloa SM-kilpailuihin viikonloppuna

Lauantaina on loistava mahdollisuus päästä seuraamaan Suomen parasta judoa, kun sekä miehet että naiset kilpailevat Suomenmestaruuksista. Seuran omia judokoita on tatamilla viisi. Naisissa Jessika Hellgrén on yksi voittajasuosikeista omassa sarjassaan. Jessika on aloittanut judon Nummelassa ja aina harjoitellut myös kotisalillaan, vaikka matka onkin jo vienyt ympäri Suomea ja vähän maailmaakin. Oskari Mäkinen on monelle teistä varmasti tuttu menestyksensä kautta, mutta myös aina dojolla rentona ja kohteliaana kaverina. Olisittepa vain nähneet millainen energiapaukku Osku oli omina alku vuosinaan 😊 Jos ei treeni vienyt voimia, niin sitten käveltiin muutama kierros dojon ympäri käsillä, näin saatiin viimeisetkin hapot liikkeelle… Oskaria pari vuotta vanhempi, mutta monesti yhdessä harjoitellut Julius Sala ottelee myös lauantaina. Julius veti peruskurssin dojollamme muutama vuosi sitten ja ketkä muistavat hänet tältä ajalta – niin kannattaa tulla moikkaamaan. Nuutti Aholainen on osallistujistamme nuorin. Vielä U21-ikäluokkaan kuuluva Nuutti otti viime viikolla nuorten SM mitalin ja jatkaa kovaa kisaamistaan heti perään kotikisoissa. Sami Järvinen, ohjaaja sekä graduoija. Tulkaa kannustamaan omaa valkkuanne! Hienoa nähdä myös Sami kisatatamilla.

NuJuJunnut ovat tervetulleita kisakatsomoon ilman pääsymaksua. Tulkaa lipunmyynnin kautta ja paljastakaa itsenne NuJuJunnuksi, niin saatte kisarannekkeen. Jos olet jo hankkinut seurapaidan tai hupparin, niin nyt on paras päivä pukea juuri se päälle. Tervetuloa kaikki seuraamaan judon Suomenmestaruuskilpailuita!

Aikuiset seuran jäsenet ovat myös tervetulleita veloituksetta seuraamaan kisoja. Vielä on talkootehtäviä myös tarjolla, ja näistä voi kysellä seuran puheenjohtajalta, tai kisapaikalta Nummelanharjun Koululla perjantaina viiden jälkeen. Isoin ja samalla yksinkertaisin urakka on kisapaikan rakentaminen – perjantaina klo 17 alkaen ja purku sunnuntaina joukkuekisan jälkeen – noin klo 14.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.