keskiviikko 6. lokakuuta 2021

Judon SM viikonloppuna

Tulevana viikonloppuna otellaan judon Suomenmestaruuksista Nummelanharjun Koululla Nummelassa. Kilpailuihin on ilmoittautunut kuusikymmentä urheilijaa, kolmestakymmenestä eri judoseurasta. Isoin kilpailijamäärä, seitsemän,  tulee Tampereen Judosta. Kuusi kilpailijaa on mukana Helsingin Meido-Kan’ista ja viisi Nummelan Judosta. Sunnuntain joukkuekilpailu otellaan miesten ja naisten yhteisenä Mixed Team -kilpailuna. Ilmoittautuneita joukkueita on kolme, Tampereen Judo, Meido-Kan ja Turun Judoseura. Nummelalla ei tällä kertaa valitettavasti ole joukkuetta. Muistissa on kuitenkin hyvin vielä 2017 NuJu’n voittama miesten joukkuemestaruuden.

Jessika Hellgrén  ottelee naisten alle 63kg -sarjassa, johon on ilmoittautunut viisi urheilijaa. Jessikalla on ennestään kuusi nuorten SM mitalia ja yksi hopea aikuisista. Kova fysiikka ja pitkään kehitetty lajiosaaminen voi tänä vuoda tuoda hyvinkin sen ensimmäisen aikuisten mestaruuden. Nuori Nuutti Aholainen hakee viime viikonlopun nuorten SM hopealle jatkoa ja erityisesti kovia otteluita, joissa osoittaa oma paikkansa maajoukkueessa. Viime vuoden pronssimitalisti Julius Sala hakee tänä vuonna onnistumista painoluokkaa ylempää, M90kg -sarjassa. Oskari Mäkinen on varmasti aina osallistuessaan kilpailuin ennakkosuosikki omassa painoluokassaan – niin tänäkin vuonna. Sarjassa M81kg on kuusi ottelijaa ja kampailu kultamitalista tulee varmasti olemaan kova. Sami Järvinen osallistuu miehet +100kg sarjaan.

Kisatapahtuma on seuralle aina voimainponnistus ja jokaisen talkoolaisen panoksella on merkitys. Yleisö on lämpimästi tervetullut seuraamaan kisatapahtumaa. Ottelut alkavat molempina päivinä kello 10. Kisoja voi seurata myös livenä ositteessa www.judovideo.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.