maanantai 3. lokakuuta 2016

NuJu paitoja

Seuratekstiilit ovat parasta mitä ensimmäisenä pakkasaamuna voi laittaa päälleen. Nummelan dojolta nyt ostattavissa mustia ja harmaita T-paitoja sekä mustia huppareita. T-paidat maksavat ainoastaan 10€/kpl, joten niitä voi hyvin hankkia myös äidille ja ehkä isällekin…. Huppareita on jäljellä vain muutama, joten nopeimmille hienoa seuratekstiili syksyn kylmiin kouluaamuihin. Senttikoot 35€ ja isommat 45€.

Huppareista tullaan tekemään uusi yhteistilaus vielä syksyn aikana, jolloin voit tilata hupparisi myös omalla nimelläsi varustettuna. Samalla tulee tarjolle NuJu pipoja sekä suosittuja softshell takkeja.

ADIDAS judogejen ensimmäinen tilauserä saapuu dojolle tällä viikolla. Varaa kuitti maksustasi mukaan, niin saat varmasti heti omasi. Uusia tilauksia otetaan vastaan seuran nettisivuilla olevan linkin kautta ja judopuvut toimitetaan 1-2 viikon aikana dojolle. T-paidat ja hupparit on myös helpoin maksaa seuran tilille ja noutaa kuittia vastaan ohjaajilta. Tasarahalla voit ostaa myös ohjaajilta paikan päällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.