maanantai 31. lokakuuta 2016

Flanders Judo Cup

Flanders Judo Cup Belgian Lommelissa on yksi isoimpia ja kovimpia junioriturnauksia Euroopassa. Kahdeksansadan urheilijan joukossa oli tällä kertaa myös iso japanilaisjoukkue. West Team matkalla oli mukana parikymmentä urheilijaa sekä edustava valmennus ja huoltojoukko. NuJulaisista mukana Tea Laakkonen (valmentaja), Niko Isopoussu, Jesse Ollikkala, Venla Laiho, Jannika Hellgren, Jyri Rajaniemi sekä Mikko Linnakoski. Jessika Hellgren joutui kyynärpäävaivan takia siirtymään kannustusjoukkojen puolelle. Jyrin ottelemista häiritsi myös sairastuminen. Turnaus tiedettiin aikaisemman kokemuksen mukaan erittäin kovatasoiseksi, mutta silti otteluita lähdettiin voittamaan ja kansainvälisiä vastustajia haastamaan. Jesse, Mikko ja Venla pystyivät otteluvoittoihin – joka ei kuitenkaan riittänyt pääsyyn pääkaavioon ja mahdollisuuteen mitaliotteluihin.

Helsingin Hontai Judon sisarukset Jenni Sundberg (1.) ja Minttu Sundberg (2.) onnistuivat mitaleille, samoin kuin Kirkkonummen Judoseuran Emilia Kanerva (3.).

Matka jatkuu turnauksen jälkeen hyvällä kolmen päivän leirillä ja kotiin voidaan odottaa taas astetta kovempia judokoita.

Samaan aikaan Tommi Valtonen taisteli, muun aikuistenmaajoukkueen kanssa, lentojen peruuntumisia vastaan. Lopputuloksena kuitenkin häviö ja myöhästyminen Malagan judon Euroopan Cup kilpailuista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.