sunnuntai 30. lokakuuta 2016

Hontai Shiai onnistui hyvin

Sunnuntai sujui mainiosti hyvin järjestetyissä ja sujuvasti kulkeneessa Hontai Shiai -kilpailuissa. Vaikka tatameilla olikin useita tuomarikurssia suorittavia kokelaita, näytti tilanteet ja ottelut etenevän mallikkaasti ja urheilullisesti. Iso kiitos järjestäjille!
NuJu'laisia oli tällä kertaa kamppailemassa yhdeksän. Muutamien loukkaantumiset sekä vanhempien edustusjudokoiden Lommelin-matka söi hieman osanottajamäärää. Hyvä tunnelma ja tulos saatiin tälläkin porukalla. Urheilijat kannustivat hienosti toisiaan ja kaikkein kovimpana tsempparina mukana hääräsi Nonna Isoaho kainalosauvojensa kanssa J
U13-44 sarjassa oli ainoastaan kaksi, mutta sitäkin kovempaa ottelijaa: meidän Jenna ja Vilma. Tytöt tuntevat hyvin toisensa ja ottelut ovat aina tasaväkisiä. Edellisellä kerralla Vilma pärjäsi paremmin – nyt vuorostaan Jenna otti voiton tyttöjen välisessä kamppailussa. Kaikkien otteleminen oli ennakkoluulotonta ja edistymistä kamppailemisessa oli nähtävissä. Iloinen onnistuja oli mm Anniina, joka pärjäsi poikien sarjassa palkintokorokkeelle.  NIRHOLA Jenna-Liisa (1), AHOLAINEN Nuutti (2), ISOPOUSSU Nella (2), PARVIAINEN Matias (2), PIETILÄINEN Vilma (2), SORSA Rasmus (2), MAKKONEN Joel (3), SALA Anniina (3) ja KETTUNEN Anton.
Kokonaisuutena onnistunut päivä – ja nyt valmistautumaan reilun kuukauden kuluttua Nummelassa järjestettävään Hiiden Shiai kilpailutapahtumaan. Tervetuloa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.