sunnuntai 1. toukokuuta 2011

Nummelan Judo mitaleilla Hämeenlinnassa

Perinteikäs Hämeenlinna Shiai oteltiin 341 ottelijan voimin Hämeenlinnassa 16.04. Kilpailijat jakautuivat peräti 44 eri seuran kesken. Yksi näistä oli Nummelan Judo, jolla oli kilpailuihin tarjolla kuusi Judokaa yhdeksässä eri sarjassa. Ottaen huomioon seuran pienen iskuryhmän kisoihin oli saavutukset sitäkin isommat. Mitalitilastossa Nummelan Judo sijoittui 6. sijalle kolmella kullalla, kahdella hopealla ja yhdellä pronssilla.

Sarjassa ET-32 kg Erika Rajaniemi oli ylivoimainen ottelija antamatta yhtään pistettä vastustajilleen. Sarja oli iso ja otteluita tuli kaikkiaan viisi, jotka Erika voitti jokaisen vakuuttavasti 10-0. Erikalle hienosti sarja voitto ja kultaa. Tästä olikin hyvä jatkaa ikäluokkaa ylempään sarjaan.

Sarjassa DT-32 kg kisasivat seurakaverit Erika Rajaniemi sekä Jannika Hellgren. Molemmille tytöille tuli neljä ottelua, joista Jannika voitti yhden ja Erika kaksi. Tyttöjen välisen ottelun voitti tällä kertaa Erika. Erikalle sarjasta pronssia ja Jannikalle viides sija.

Oskari Mäkinen otteli myös kahdessa eri sarjassa. Omassa DP-42 kg sarjassa Oskarin otteet olivat samaa luokkaa kuin Erikallakin. Kaikki neljä käymäänsä ottelua Oskari voitti puhtaasti 10-0 ja kultainen mitali matkasi Oskarin kotiin. Ikäluokkaa ylemmässä CP-42 kg sarjassa taso oli kovempaa. Neljästä ottelusta tuli kaksi voittoa. Harmittavasti pronssiottelussa tuli häviö ja Oskarin sijoitus oli näin ollen viides.

Mikko Linnakoski otteli sarjassa DP-46 kg. Mikko eteni aina pronssiotteluun saakka, mutta tällä kertaa tuli tärkeällä hetkellä häviö. Otteluita oli kolme joista yhden Mikko voitti sijoittuen viidenneksi.

Jyri Rajaniemi otteli jälleen hienosti sarjassa CP-46 kg. Kolme ottelua ja jokaisesta tuli hienosti voitto. Jyrillä olikin kultainen kotiin vieminen. Ylemmässä ikäluokassa BP-44 kg Jyri otteli myös kolme kertaa. Kahdesta ottelusta tuli voitto ja yksi tappio tiesi tällä kertaa toista sijaa.
Nummelan Judon Tommi Valtonen kävi omaa kisaansa sarjassa M-66 kg. Kolmesta ottelusta tuli kaksi voittoa ja yksi tappio. Kahdella 10-0 ottelullaan Tommi eteni finaaliin, jossa tuli 0-5 tappio. Tommin sijoitus oli hienosti toinen.

Hämeenlinna Shiain tulokset ja ottelukaaviot löytyvät JudoShiai tulospalvelusta.


Kuva: Mikko Linnakoski, Erika Rajaniemi ja Jannika Hellgren.

Teksti: Jari Jääskeläinen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.