lauantai 14. toukokuuta 2011

Kevätleiri ja SM-mitalistien palkitseminen

Nummelan Judon Kevätleiri 2011 alkoi totutusta poikkeavalla ohjelmalla. Paikalle oli kutsuttu Nummelan Judon vuoden 2011 SM-mitalistit palkittaviksi.

SM mitalistien palkitseminen

Nummelan Judo ry hallitus oli päättänyt lahjoittaa judon SM-tason kullasta 100 €, hopeasta 50 € ja pronssista 30 €. Lahjoitukset jakoi seuran varapuheenjohtaja, Juhani Kiviahde.

Junioreille näyttäväksi ohjelmanumeroksi suunniteltu SM-tasoinen heittoesittely valitettavasti peruuntui kun esittelyyn varautunut mitalisti loukkasi edellisen illan harjoituksissa hieman varvastaan. Tämä ei kuitenkaan kevätleirin menoa haitannut. Juniorit aloittivat kevätleirin ensimmäiset harjoitukset ja mitalistit siirtyivät yhteispotretin jälkeen kokoushuoneeseen nauttimaan ansaitsemansa kakkukahvit.

Kuvat: Kevätleiri ja mitalistien palkitseminen.

Kevätleiri 2011

Leirille oli saapunut yhteensä 41 innokasta judokaa aina valkovöisistä alkaen aina vihreävöisiin saakka. Mukana oli leirin suhteen ensikertalaisia, mutta myös kokeneita leirikonkareita.

Leirillä pidettiin yhteensä kolmet harjoitukset. Tänä vuonna jokaisessa harjoituksessa oli eri ohjaaja ja kukaan ohjaajista ei ollut tämänhetkisten junioriryhmien ohjaaja. Näin leiriläiset pääsivät nauttimaan hieman erilaisista ja eri tyylillä ohjatuista harjoituksesta. Ja kaikkihan sen tietävät - vaihtelu virkistää!

Iltaohjelma meni sotimiseksi - nimittäin kuorosotimiseksi

Matti Jääskeläisen ohjaamien harjoitusten jälkeen nautittiin iltapala ja syötiin grillattua makkaraa. Täysin vatsoin olikin hyvä jatkaa Jäsken järkkäämään kuorosota yllätykseen. Hetken arpomisen jälkeen oli selvää, että muodostuisi tyttöjen joukkue ja poikkien joukkue, jotka ottivat mittaa toisistaan. Arvostelun helpottamiseksi joukkueen vetivät Pitkä kuuma kesä -kappaleen. Ja kuorosodan voitti - hei kuka muistaa kuorosodan voittajaa kun tatamilla alkoi Eskon ohjattu iltaohjelma, jossa riitti jännitystä. Murhaajan arvaus, toisen kerran, oliko kolmannenkin, porkkanan irrotus, pussijuoksu ja touhua riitti.

Ja aikanaan pöly laskeutui ja judokat uinahtivat tatamille makuupusseihin.

Aamuherätys kuin armeijassa

Voiko kovin moni judoka sanoa heränneensä ja aloittaneensa päivän klo 7.15 ukemiharjoittelulla? No tatamilla nukkuneet leiriläisete voivat. Kim säiläkivi otti aamulla ohjat käsiin ja yllätysmomentin omaisesti puetutti junnuille judoasut päälle. Kyllä siinä unihiekat karisee omista ja kaverin silmistä kun aloitetaan aamu ukemeilla. Vaatteiden vaihto aamulenkkiä varten sujuikin tämän jälkeen rivakasti ja lenkki saatiin kunnialla suoritettua.

Päivän aikana oli kahdet judotreenit, ensimmäiset ohjasi Tea Laakkonen ja toiset Ari Tervo. Tatamin siivouksen jälkeen leiri olikin yllättäen ohi ja judokat pääsivät viikonlopun viettoon. Taas on yksi kevätleiri takana!

Terveisin,

Leiripäällikkö
Ari Tervo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.