maanantai 22. elokuuta 2022

Judo on parasta omassa seurassa

Kausi on taas alkanut ja judokat ovat palailemassa kesälaitumilta kotitatamille. Harjoittelu tulee tapahtumaan kolmessa eri ryhmässä, sekä niitä tukevissa muissa harjoituksissa. Runko muodostuu peruskurssista, jatkoryhmästä, sekä aikuisten harjoituksista. Aktiivikisaajille löytyy lisäksi sunnuntai harjoitus. Uusia täydentäviä harjoituksia ja teemapäiviä tullaan tämän lisäksi järjestämään kauden mittaan.

Ohjaajat ovat pitkälti vanhoja tuttuja. Kiitos jo heti tässä vaiheessa jokaiselle teistä, joka jaksat jakaa omaa judo-osaamistasi pyyteettömästi nuoremmille lajin harrastajille.

Jäsenmaksut on pyritty pitämään edelleen alhaisina. Maksuja tarkasteltaessa on myös huomattava että Judoliiton lisenssi tarjoaa kattavan vakuutusturvan, sekä mahdollisuuden osallistua Liiton tarjoamiin koulutuksiin ja harjoituksiin. Seuran osuudella pyritään kattamaan salivuokrasta syntyvät kulut. Jäsenmaksut itsessään eivät kata toimintamme kustannuksia, eivät edes kokonaisuudessaan salivuokraa, joten muita tulonlähteitä on löydettävä. Näistä tärkein ovat Nummelassa järjestettävät kilpailut.

Kilpailuiden järjestäminen tuo seuralle tuloja, mutta vielä sitäkin tärkeämpää on se että voimme tarjota judoharrastajille hyvän kisatapahtuman. Tällä kertaa kisat pidetään omalla dojolla lauantaina 3. päivä syyskuuta. Jokainen seuran urheilija on tervetullut kilpailemaan – ilmaiseksi. Ilmoittautuminen tulee kuitenkin suorittaa etukäteen: https://judokisa.fi/

Kilpailuiden läpi vieminen vaatii paljon työtä ja nimenomaan oman seuran vanhempien talkootyötä. Tässä muutama helppo tapa osallistua:

  • Kisapaikan rakentaminen: perjantaina 2.9. klo 18-20.
  • Kahvio: laita numerosi pj'lle (0405017489), niin lisäämme sinut kahvioryhmän WhatsApp jakeluun ja pääset suunnittelemaan yhdessä tekemistä. Kahviossa tarvitaan jo perjantaina, mutta erityisesti lauantai päivän aikana tekijöitä – helppoa ja kivaa, hyvässä porukassa.
  • Kahvioon leivonnaisia. Voit tehdä ja tuoda pe/la leivonnaisia kahviossa myytäväksi. Laita mukaan lista allergeeneista 😊
  • Ensiapu: kisojen aikana voi aina jotain tapahtua.
  • Pistetaulu: Tämän pitämisen voi opetella yhdessä kisojen aikanakin
  • Kisojen jälkeen paikka pitää purkaa ja siivota, noin klo 18-20 lauantaina.

Kerro ryhmäsi ohjaajalle mitä olisit tulossa tekemään, tai ole yhteydessä suoraan allekirjoittaneeseen.

Tervetuloa takaisin tatamille ja erityisesti tervetuloa tekemän hyvät kotikisat – yhdessä

Jukka

p. 040 5017 489

jukka.sala@live.fi

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.