tiistai 21. kesäkuuta 2022

Juhani Kiviahde 70 vuotta - Onnea!

Tänään tiistaina pääsimme juhlistamaan Juhanin Kiviahteen 70-vuotisjuhlapäivää mitä parhaimmissa merkeissä - nimittäin judoharjoitusten merkeissä.

Harjoituksen yhteydessä teimme mm. pienen videopätkän, jossa Juhani heitti valitsemansa heiton muutaman kerran ja tuli vastaavasti itse heitetyksi samaisella heitolla. Näin sukulaisetkin pääsevät toteamaan miten mm. uki-goshi, okuri-ashi-barai, hange-goshi tai vaikkapa tomoe-nage heitot toimivat ja miten niistä tullaan alas.


Kuva: Aikuisten kesätreeniporukka juhlisti Juhanin merkkipäivää.

Juhani kertoo, että "judossa minulla on aina ollut mielessä tavoitteellisuus ja judon syvällisempi ymmärtäminen. Ensimmäinen 10 vuoden periodin tavoitteena oli mustan vyön saavuttaminen."

Tuolloin Juhani aktiivisena C-tuomarina (1996 - 2000) ja B-tuomarina (2000 - 2002). Juhani on toiminut aikuisten ryhmän opettajana jo pitkän tovin vuodesta 1996 saakka.

"Opetin aluksi apuna, eikä mennyt kauan kun rupesin vetämään harjoituksia itse", Juhani toteaa.

Juhani on ollut Nummelan Judossa aktiivinen seuratoimija koko judouransa ajan ja hallituksen jäsen vuosina 2006-2019 ollen vuosia mm. seuran varapuheenjohtaja. Hallitusaikanaan hänet tunnettiin myös menestyksekkäänä uusien hallituksen jäsenten rekrytoijana. Juhani on pitänyt vyökoeita yli parin vuosikymmenen ajan ja toiminut useita vuosia seuran vastuugraduoijana ja on auliisti tarjonnut nage-no-kata tietämystään vyökokeisiin valmistuville. 

Juhani, vielä kerran onnittelut 70-vuotis syntymäpäiväsi johdosta!

Samaan hengenvetoon voitaneen todeta, että seuraava judollinen merkkipäiväkään ei taida olla enää kovin kaukana kun Juhani pääsee juhlistamaan 30-vuotista judo-uraansa tatamilla.


Kuva: Juhanin o-goshi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.