keskiviikko 9. marraskuuta 2022

Syyskokouksen päätöksiä

Joukko seura-aktiiveja kokoontui maanantai iltana keskustelemaan seuran tulevaisuudesta ja sopimaan syyskokouksen merkeistä seuran eteen tehtävästä työstä. Seuraavat vuodet tulevat olemaan haastavia. Isoimpana tavoitteena ja haasteena on ehdottomasti jäsenmäärän kasvattaminen ja talouden tasapainottaminen. Pandemian aikana jäsenmäärä on laskenut jo huolestuttavan alas. Kuluja on karsittu, mutta edelleenkin salivuokra on merkittävä kuluerä. Jäsenmäärän kasvun toteuttaminen vaatii myös uusia ohjaajaresursseja.

Illan ilahduttavin asia oli ehkä FitJudon aloittamisesta sopiminen myös seurassamme. Jari Jokitöyrä on kouluttautunut FitJudo-ohjaajaksi ja lupautunut aloittamaan ensimmäisen kurssin heti tammikuussa. Tästä voi tulla hyvä lisä aktiivisen aikuisryhmän rinnalle!

Syyskokous hyväksyi talousarvion ja toimintasuunnitelman. Koko pöytäkirja on luettavissa dojolla. NuJu hallitus, tai virallisesti johtokunta, valittiin uudelle toimintakaudelle. Arttu Määttä on toiminut viimeiset kaksi vuotta valmennusvastaavanamme ja hallituksen jäsenenä. Arttu jatkaa valmennustoimintaansa edelleen, mutta jättäytyi nyt pois hallitustyöstä. Iso kiitos Artulle jo tekemästäsi työstä. Seija Sorsa on usean vuoden ajan toiminut hallituksessa, mm SuomiSport -vastaavana. Kiitos Seijalle ja hyvää jatkoa tatamin reunalla toivottaen! Jussi Aholainen ja Jari Jokitöyrä valittiin uudelle kaudelle, samoin kuin aktiivisesti nuoria valmentava Tea Laakkonen. Uutena jäsenenä hallitukseen valittiin Roy Lindström. Ari Tervo tulee tukemaan hallitustyötä.

Sami Järvinen valittiin uudeksi puheenjohtajaksi. Sami on toimii ohjaajana, sekä graduoitsijana seurassamme. Samalla päättyi pitkään puheenjohtajana toimineen Jukka Sala toimikausi.

Tätä kirjoittaessa haluan samalla lausua lämpimät kiitokset kaikille seuratyössä mukana olleille. Hyvän lajin eteen kannattaa aina tehdä töitä – varsinkin nyt.

Hyvää syksyn jatkoa ja tulevaa vuotta kaikille NuJulaisille toivottaen

Jukka

#kylänparastatekniikkaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.