torstai 17. syyskuuta 2020

HiidenShiai TALKOOT

Huomenna perjantaina rakennetaan ja lauantaina kisataan. Sunnuntaina dojolla lisäksi Judoliiton tehostamisleiri. Kivaa siis tarjolla, mutta mitään ei synny itsestään, eli töitä on tehtävä.

Perjantaina 18.9. klo 17-19

Kisapaikan rakentaminen. Tarkoittaa siis tatamitalkoita. Helppoa, yksinkertaista ja kivaa hyötyliikuntaa. Tule heti viideltä, niin saadaan paikka hetkessä kuntoon. (Luksia alaovi).

Lauantaina 19.9.

Ilmoittautuminen ja turvallisuusohjeiden noudattamisen varmistus. 8:30 lähtien Seija Sorsa vastaa ilmoittautumispisteestä ja maskien jakamisesta niille, joilla ei ole omaa jo hallille saapuessa. Kilpailuiden turvallisuusohjeet http://nummelanjudo.blogspot.com/

Kahvio valmiiksi 8:30 alkaen saapuville kisavieraille.

Punnitus aukeaa klo 8:30 ja on joustavasti auki koko päivän (tässä mukanaolevat sopikaa Tean kanssa aikataulutus)

Toimitsijat ja ensiapuryhmä valmiuteen hyvissä ajoin ennen starttia klo 10 (toimitsijat sopikaa Jussi Aholaisen ja EA Sami Järvisen kanssa aikataulutus)

Kisapäivän aikana tarvitsemme myös joitain järjestyksenvalvojia huolehtimaan mm. turvallisuusohjeiden noudattamisesta. Tästä kiinnostuneet, ottakaa yhteys Arttuun)

Ja muistutuksena kisoihin ottelijana osallistuville NuJu'laisille – osallistumismaksu on hoidettu puolestanne. Tsemppiä kaikille! Valmentajista ainakin Tea ja Arttu ovat tatamin laidalla.

Kisapaikan purku tapahtuu välittömästi kilpailuiden päätyttyä. Toivottavasti neljän aikoihin iltapäivällä…

Kaikissa kilpailuihin ja talkoisiin liittyvissä asioissa voi olla yhteydessä yllä mainittuihin vastuuhenkilöihin, yhteystiedot löytyvät täältä http://www.nummelanjudo.fi/seura/hallitus Tai kilpailupäällikköön Jukka Sala 040 5017 489 jukka.sala (a) live.fi

 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.