sunnuntai 13. syyskuuta 2020

Perhejudo jatkaa sunnuntaisin

 

Sisarukset Niina ja Miia Jokinen vetävät suosittua perhejudoa aina sunnuntaisin kello kymmenen Dojollamme (ei 20.9.). Ryhmässä mennään lasten ehdoilla, uutta oppien. Pehmeä joustotatami sopii monenlaiseen peuhaamiseen ja temmeltämiseen turvallisena alustana. Ryhmässä voi olla mukana eri ikäisiä lapsia, aina kävelemään oppineista aina koulua aloittaviin asti. Liikunnan ilosta pääsevät nauttimaan myös vanhemmat, tai lapselle muu tuttu aikuinen – sillä tatamilla ollaan koko ajan yhdessä. Tule kokeilemaan olisiko tämä teidän perheen uusi harrastus 😊 Seuraava kerta siis sunnuntaina 27.9. klo 10.

 

Muksujudossa, samoin sunnuntaisin (klo 13-14, ei 20.9.), on pienen lapsen ensikosketus judoon ja matkaan koti mustaa vyötä. Eetu Multala apuohjaajineen, tuo judolliset leikit ja harjoitukset sunnuntain ratoksi. Muksujudoakin voi käydä kokeilemassa, ja yhdessä vanhempien kanssa päättää mikä ryhmä soveltuu teidän perheelle parhaiten. Seuraava muksujudoharjoitus 27.9. klo 13.

 

Judon peruskurssille ovat tervetulleita kaikki koulunsa jo aloittaneet lapset. Liikunnallisten harjoitusten ja joskus myös leikkien avulla, kehitetään jokaisen pienen judokan kehonhallintaa sekä keskittymistä. Turvallisessa ympäristössä opitaan ensiksi kaatumaan ja sen jälkeen kaverin kanssa tekemään myös heittoja. Tea Laakkonen 2.dan ja Tommi Valtonen 1.dan ovat ohjaajina ja valmentajina sekä suomenmestari-kilpailijoina, ehdottomasti huippu vetäjät. Tule ja aloita oma judourasi Nummelan Judon uudella dojolla! Harjoitukset maanantaisin klo 17:30-18:45 ja torstaisin 18-19:15

 

Lisätietoja ryhmistä: www.nummelanjudo.fi

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.