keskiviikko 23. toukokuuta 2018

Nummelan Kumakai siirtää toimintansa Aura Light Areenalle

Kamppailulajien yhteistyö tiivistyy Vihdissä, kun Nummelan Kumakain taidokat siirtyvät harjoittelemaan elokuusta lähtien Aura Light Areenalle Lankilaan. Nummelan Kumakai on solminut sopimukset sekä Nummelan Judon että Vihti-Nummela Mudo Taekwondo Seuran kanssa.

– Aura Light Areena tarjoaa taidokoille erinomaiset mahdollisuudet tilojen ja yhteistyömahdollisuuksien osalta, Nummelan Kumakain perustajajäsen Mikko Suhonen toteaa ja odottaa innolla alkavaa yhteistyötä judon ja taekwondon kanssa.

Ensimmäinen kamppailulajien välinen yhteistyöpalaveri istuttiin kuusi vuotta sitten Judon vanhalla salilla ja vuosien haave kamppailulajien yhteisestä salista totetui vuonna 2017. Nyt vuotta myöhemmin myös taido pääsee osaksi kamppailulajien yhteistä hallia, Nummelan Kumakain pitkäaikainen toimija Elisa Rousu kertoo.

Kamppailulajit ovat merkittävä liikuttaja Vihdissä. Eri kamppailulajit liikuttavat arviolta 500 kuntalaista alle kouluikäisistä aina senioreihin saakka. Kamppailulajien tuomat hyödyt harrastajalleen ovat kiistattomia mm. kunto, koordinaatio- ja keskittymiskyky ja motoriikka kehittyvät. Kaikki kamppailulajit pystyy aloittamaan myös aikuisena.

Aura Light Areenalla pystyy jatkossa harjoittelemaan judoa, taekwondoa, BJJ:tä ja taidoa.

Kamppailulajien lisäksi tiloissa toimii Balanssi Valmennuskeskus ja Hierontapalvelu Sopanen.


Kuva: Saara Paasikivi, Ari Tervo, Mikko Suhonen, Jani Lehmus ja Kari Sirviö.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.