lauantai 21. tammikuuta 2012

Salikisakulttuuri elää vahvana Nummelan Judossa

Salikisoissa kiitettävän paljon osallistujia

Vuoden 2012 ensimmäisiin salikisoihin osallistui 41 innokasta judokaa. Kisatunnelma oli tiivis ja kaikki kisoihin osallistuneet juniorit olivat vähintään Junnu Cup tasoa. Tatamilla nähtiin muutama reipas muksujudoka Nummelan ja Karkkilan muksujudoryhmistä, sekä pari varttuneempaa ottelijaa.

Yleisöä oli jälleen kerran mukavasti paikalla. Vaikka juniorit saattavat kotona ohjeistaa huoltajiaan, ettet sitten kannusta, etkä missään nimessä ainakaan huuda mun nimeä, on läsnäolo erittäin tärkeää - joku oli katsomassa kun minä ottelin.

Salikisojen tulokset löytyvät Nummelan Judon kotisivuilta Kilpailut > Tulokset > 2012 -kohdasta.

Oheinen kisavideokooste löytyy myös Nummelan Judon YouTube kanavalta:

Video: Nummelan Judon salikisat 18.1.2012

Nummelan Judon salikisakulttuuri voi hyvin

Lähes vuosikymmenen salikisatoiminnassa mukana olleena vuoden 2012 ensimmäiset kisat lämmittivät allekirjoittaneen mieltä. Harvoin kisan toimihenkilöllä on mahdollisuutta osallistua otteluihin, kuvata tapahtumia videolle ja jopa pysähtyä hetkeksi ajattelemaan ja nauttimaan siitä kuinka hyvin kisajärjestelyt jälleen kerran toimivat.

Kaiken tämän mahdollistaa se, että toimihenkilöitä on riittävästi. Salikisojen järjestämisvastuu on 2000-luvulla siirtynyt Jari Hirveltä, Jari Jääskeläisen ja Ari Tervon kautta Esko Hyväriselle. Kisavastuun välillä vaihtuessa entistenkin vastuuhenkilöiden on miellyttävää jatkaa kisaorganisaatiossa mukana.

Seuran nuoret kilpailijat ja tuomarit Oskari MäkinenJyri Rajaniemi ja Julius Sala ovat niin ikään sisäistäneet esimerkillisesti judossa vallitsevan yhteisen hyvän periaatteen. Pojat hoitivat täysin itsenäisesti toisen kisatatamin tuomarointivastuun. Tästä on hyvä jatkaa kohti seuraavia salikisoja.

Salikisaterveisin,

Ari Tervo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.