maanantai 27. syyskuuta 2021

Judon SM - talkookutsu koko seuralle


Seurallamme on jälleen kunnia isännöidä kansallisia arvokilpailuita, aikuisten Suomenmestaruuskilpailuita. Kisat järjestetään lauantaina lokakuun 9 päivä Nummelanharjun Koulun liikuntasalissa. Joukkuekilpailu on sunnuntaina 10 päivä. Onnistunut kisatapahtuma vaatii urheilijoiltamme ja valmentajiltamme hyvää valmistautumista. Samoin meiltä muilta, kisajärjestelyitä ei saada vietyä läpi ilman jokaisen panosta. Tämä on myös hyvä hetki tutustua uusiin ja vanhoihin NuJulaisiin - yhdessä tekeminen on parasta!
Tule siis rohkeasti mukaan, oman aikataulusi ja kiinnostuksesi puitteissa. Alla tehtäviä, joihin voit ilmoittautua seuran puheenjohtajalle (Jukka Sala p. 040 5017489, jukka.sala@live.fi )
Ensiapu: kisat otellaan kahdella tatamilla, jolloin yksi ensiapupiste pystyy kattamaan molemmat ottelualueet. Ensiapupiste on myös paras paikka seurata otteluita 🙂 
Toimitsijat: Pöydän takana on arvokas olo ja hyvä näkymä ottelualueille. JudoTimerin käyttö opetetaan ensikertalaisille. Yksin ei myöskään tarvitse olla, vaan kokeneemman toimitsijan kanssa yhdessä.
Järjestyksenvalvojat: Tilaisuuden luonne ei vaadi virallisia kortteja tai koulutuksia. Palveleva jämpti asenne auttaa ohjaamaan kisavieraat oikeille alueille
Infopiste: Ilmoittautumiseen ja punnitukseen tarvitaan reippaita henkilöitä perjantaina, klo 17-20. Lauantaina lipunmyynissä tarvitaan myös apuja, heti aamusta klo 8 alkaen.
Kahvio: Nummelassa on aina ollut hyvä kahvio ja reipas porukka pyörittämässä tätä - toivottavasti myös tänäkin vuonna. Ilmoittaudu mukaan suoraan Iiralle (p. 050 5365537)
Tatamitalkoot: Yllä mainituiden tehtävien lisäksi, tai jos et ole la/su paikalla - tule kuitenkin perjantai iltana rakentamaan kisapaikkaa klo 17 alkaen. Pienikin kantoapu auttaa!
Missä tehtävässä sinä haluaisit olla mukana kisaviikonloppuna? Seuratoiminnan pyörittämiseen eivät riitä pelkät jäsenmaksutuotot - meidän on saatava myös ulkopuolista rahoitusta. Kilpailuiden järjestämisellä on siis iso merkitys myös seuran tulevaisuuden kannalta. Vaikka judo onkin yksilölaji, tulee seuran ja valmennuksen eteen ponnistella yhdessä. Jokainen tunti kisapaikalla on siis merkityksellinen - eikä vain tatamilla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.