torstai 1. lokakuuta 2020

Päivitetty Korona/ohje Dojolle - sekä jäsenmaksusta

Kaikki harjoitusryhmät pyörivät normaalisti. Peruskursseille, sekä perhe/ ja muksujudoon mahtuu hyvin uusiakin harrastajia. Judon jo aiemmin aloittaneet harrastajat ovat tervetulleita takaisin – oli välissä lyhyt tai pitempikin paussi. Päivitetyt harjoitusajat löytyvät seuran kalenterissa: http://www.nummelanjudo.fi/ Jatkuva Korona-tilanne arveluttaa varmasti kaikkia kontaktilajien harrastavia. Tartunnan mahdollisuutta ja sairastumisen riskiä voimme yhdessä pienentää, merkittävästikin. Judoliitto on koonnut linkin taakse hyviä ohjeita ja perusteluita käytännöille. https://www.judoliitto.fi/uutiset/koronarajoitukset-ja-suositukset-judossa/ Tässä vielä muutama erikseen esille nostettuna:

  • Tunnethan itsesi terveeksi? Mikäli yhtään epäilet, tai perheessäsi on ollut sairastelua, mieti voitko osallistua? Korona on yksi syy, mutta muutenkin kipeänä on pidättäydyttävä liikunnasta ja lähikontaktista.
  • Oletko, tai onko perheenjäseniäsi määrätty karanteeniin? Karanteeniin voi olla syytä jäädä mm. matkustamisen tai altistumisen takia. Mikäli sinut on määrätty karanteeniin, tai noudatat omaehtoista karanteenia – ovat kaikki liikuntapaikat kiellettyjä vierailupaikkoja.
  • Hygienia: Pesethän aina kätesi ennen kotoa lähtöä ja uudestaan heti dojolle saavuttuasi? Käsihuuhdetta on dojolla tarjolla ja tätä tulee käyttää saavuttaessa/poistuttaessa ja myös harjoituksen välillä.
  • Koronavilkun käyttö on suositeltavaa. Dojolla puhelin kannattaa tuoda judosalin puolelle, jolloin se rekisteröi muut samassa harjoituksessa olevat.

PÄIVITETTY 1.10.2020

  • Kamppailusalillamme on käytettävä naamamaskia. Tämä noudattaa Vihdin terveydenhuollon antamaa ohjeistusta: http://www.karviainen.fi/ajankohtaista/1/maskisuositus_karviaisen_alueella Tatamilla maskia ei kuitenkaan harjoituksissa käytetä.
  • Vanhempien ja muiden saattajien pyydetään pidättäytyvän Kampailusalilla oleskelusta. Tämä koskee erityisesti dojoa ja pukuhuonetiloja, eli tiloja joissa urheilijat liikkuvat. Aulassa voi edelleen harjoitusten aikana oleskella, mutta tällöin on käytettävä naamamaskia ja noudatettava kaikkia em. ohjeita.
  • Vanhempien osallistuminen muksu- ja perhejudoon on edelleen toivottua.

Judoa voi kaikissa ryhmissä kokeilla ilman jäsenmaksun maksamista. Tällöin on kuitenkin huomioitava että vastuu harjoittelijan vakuutusturvasta on vain ja ainoastaan hänelle itsellään, ei se siis seuralla. Jäsenmaksu tulee hoitaa heti harjoittelun vakiinnuttua. Näin vakuutusturva säilyy sekä harjoiteltaessa, että erityisesti kilpailtaessa. Maksu tapahtuu SuomiSport sovelluksen kautta. Ohjeet seuran sivuilla: http://www.nummelanjudo.fi/hinnasto Jäsenmaksu kattaa koko vuoden, samoin kuin vakuutuskin. Huomiona - mikäli harjoitukset joudutaan keskeyttämään tai kausi lopettamaan etuajassa pandemian takia: Seuralta voi hakea takautuvasti (kesäkuussa 2021) 2020-2021 kaudelta pandemian takia peruuntuvien harjoituskuukausien maksua. Palautus ei kata koko vuoden voimassa olevaa vakuutusta eikä Judoliiton maksuosuutta.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.