maanantai 17. elokuuta 2020

Muksujudo jatkuu

Eetu Multala on lupautunut ottamaan suositun muksujudoryhmän vetovastuun. Harjoitukset ovat sunnuntaisin. Harjoitusaika ja alkamispäivä tiedotetaan vielä erikseen. Ryhmässä aiemmin mukana olleiden, sekä siihen haluavien kannattaa tilata jo nyt Muksujudon oma uutiskirje. https://us2.list-manage.com/subscribe?u=7360f777d52568be4ba668a6a&id=1a6bbcc305

Eetulla on takanaan pitkä judoura. Hän on toiminut usean vuoden myös sovelletunjudon apuohjaajana.  Eetun apuna tullaan näkemään muita nuoria judokoita. Osa heistä on jo muksujudokoille tutuja apuohjaajia, kuten Nella, Jenna, Ella ja Anniina. Sen verran mukava ryhmä tiedossa, että varmasti muitakin nuoria ohjaajia saadaan mukaan.

Muksujudo sopii 5-7 vuotiaille lapsille. Lähtökohtana on lapsen monipuolisen liikunnan tukeminen. Tavoitteena on leikinomainen tutustuminen judoon, sekä liikunnallisten valmiuksien, kuten kehonhallinnan, motoriikan ja tasapainon kehittäminen, sosiaalisten taitojen opettaminen ryhmän jäsenenä.

Muksujudossa opetellaan myös judollisia taitoja, kuten turvallinen kaatuminen, harjoituskaverin hallitseminen matossa ja heittojen alkeet. Muksujudoharjoitukset koostuvat judollista teemaa tukevasta alkulämmittelystä, akrobatia- ja koordinaatioliikkeistä, judollisesta osuudesta ja loppuleikistä.

Muksujudossa ei suoriteta vyöarvoja eikä kilpailla, sillä tavoitteena on helpottaa pienten lasten siirtymistä kouluikäisille tarkoitettuun peruskurssilaisten ryhmään ja antaa heille valmiudet vaativampien judotekniikoiden opetteluun.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.