maanantai 17. elokuuta 2020

Harjoitukset alkavat!

Kausi aloitetaan kahdella nuorten harjoituksella torstaisin. Alle 12-vuotiaat harjoittelevat yhdessä klo 17-18. Harjoituksissa kerrataan edellisellä kaudella opittua ja palautellaan tauon aikana unohtuneita asioita. Tavoitteena kehittää sekä judollisia, että motorisia taitoja ja parantaa samalla valmiuksia jatkaa judoharrastusta omassa ryhmässä. Ohjaajina kokeneita mustanvyön judokoita, sekä muita koulutettuja ja omaa kilpauraa tehneitä urheilijoita. Alle kouluikäisten kannattaa osallistua sunnuntai Muksujudoon.

12-vuotta täyttäneille ja vanhemmille oma tekniikkaryhmä samoin torstaisin, klo 18-19. Tavoitteena viedä omaa judo-osaamista harppaus eteenpäin. Kummassakin ryhmässä otetaan kunkin oma taso ja kokemus huomioon valittaessa pareja ja harjoitteita. Ohjaajina seuran kokeneimpia judokoita. Aikuisten kanssa harjoittelevat ovat edelleen tervetulleita tiistaisin klo 18 ja torstaisin klo 19 aikuisten ryhmään. Maanantaisin klo 17:30 jatkaa U15 ja vanhempien tavoitteellisesti kisaavien ryhmä.

Ensimmäiset harjoitukset torstaina 20.8. Harjoituksia tullaan lisäämään ja eri tasoryhmiä muodostamaan kauden vanhetessa. Seuran uutiskirjeitä kannattaa lukea ja tilata omaan sähköpostiinsa: https://us2.list-manage.com/subscribe?u=7360f777d52568be4ba668a6a&id=1a6bbcc305

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.