lauantai 7. lokakuuta 2017

Kamppailukeskus käytössä

Uusi Dojomme Kamppailukeskuksessa (Juurakkotie 6) on valmis vastaanottamaan innokkaat harjoittelijat. Kaikki harjoitukset pyörivät siis huomisesta sunnuntaista alkaen normaalisti. Purku- ja rakennustalkoot sujuivat mallikkaasti. Tekijöitä oli riittävästi ja ammattitaitoa rutkasti. Seurasta löytyi yllättävän monta (osaavaa) timpuria – loistavaa! Kuvan ensiapulaukku on edelleen avaamatta, joka oli yksi urakan tavoitteista. Tilassa on muitakin käyttäjiä, Brasilian Jiu Jitsu ja Taekwondo. Tämä tulee ottaa huomioon mm. pukuhuoneita käytettäessä.

Yksinkertaiset ohjeet Kamppailukeskukseen tuleville: Autot pysäköidään talon pitkille sivuille talon seinää vasten, ns. vinoparkkiin. Oven edusta olisi hyvä jättää saattoliikenteelle. Kulku Kamppailukeskukseen tapahtuu ainoastaan pääoven kautta. Kengät jätetään aulaan (heti oikealle tulee tätä varten telineitä). Aulasta siirrytään pukuhuoneisiin zoreissa tai villasukilla. Myöskään huoltajat eivät liiku aulaa pidemmälle ulkokengissä! Pukuhuoneisiin ei jätetä mitään harjoitusten ajaksi, vaan omat tavarat pakataan laukkuun ja tuodaan tatamin reunalle. Jalkojen pesuun on erilliset suihkut. Aulan ja pukuhuoneiden kalustaminen on kesken - menee vielä arviolta 1-2 viikkoa.

Dojomme on isossa hallissa ensimmäisenä. Muistathan antaa edellisen harjoituksen urheilijoille rauhan ja saavut paikalle hiljaa ja rauhassa. Hallissa voi olla vielä jotain rakennustarvikkeita ja varsinkin pienten lasten paikallaolevien vanhempien, toivotaan olevan mukana vahtimassa junnujen liikkeitä – turvallisinta on tatamilla 😊 Muihin harjoittelutiloihin kutsutaan avajaisten yhteydessä tutustumaan, joten maltetaan pysyä omalla alueellamme.

Oman tilamme ja samalla koko Kamppailukeskuksen kehittämiseen toivotaan uusia ideoita. Hallituksen jäsenet sekä oma ohjaajasi ottavat mielellään näitä ideoita vastaan. Uudistetusta tilasta ja hienosta 288 neliömetrin joustotatamista syntyi huomattavia kuluja. Olemme erittäin kiitollisia jo saaduista lahjoituksista sekä avustuksista – näiden avulla pystymme ylläpitämään ja kehittämään toimintaamme myös jatkossa. Uudet lahjottajat ovat erittäin tervetulleita. Puheenjohtaja vastaa mielellään näihin kysymyksiin.

Ensimmäiset harjoitukset siis sunnuntaina 8.10. klo 11. apuohjaajat Jenna ja Anniina ovat jo valmiina

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.