lauantai 2. syyskuuta 2017

Uusia Dan-arvoja ja korotuksia

Tänään Helsingissä järjestetyssä graduointitilaisuudessa NuJulaisille myönnettiin uusia Dan-arvoja.
Tea Laakkonen suoritti 2.Dan.  Tea on edustanut kilpauransa aikana ansiokkaasti sekä NuJua että Maajoukkuetta. Tea on antanut oman osaamisensa seuran juniorikilpailijoiden käyttöön ohjaten ja valmentaen judokoitamme oman kilpailemisensa rinnalla sekä erityisen aktiivisesti tämän jälkeen. Tealla on ollut merkittävä rooli seuran nuoren kilpailijapolven kasvattamisessa.
Jessika Hellgrén suoritti 1.Dan -arvon juuri täytettyään 20-vuotta. Jessika on koko judouransa ajan kilpaillut aktiivisesti ja menestyksekkäästi. Jessikan kokonaisvaltainen harjoittelu on viime vuosina tullut yhä määrätietoisemmaksi – näkyen myös erinomaisina tuloksina. Hellgrénien ”judoperhe” on kannustanut ja tukenut Jessikaa – tarjoten myös vastusta tatamilla.
Ari Tervo (1.dan) aloitti judouransa Nurmeksen Tsunamissa, jatkaen ja kehittäen omaa judo-osaamistaan erittäin määrätietoisesti Nummelassa. Ari on ollut seuran kantavia voimia sekä ohjaajana, mutta erityisesti osaavana judokana aikuisten parissa. Arin osaamisesta ovat vuosien aikana päässeet nauttimaan kaikki ikäryhmät ja jokaisella Nujulaisella on varmasti henkilökohtainen judokokemus hänen kanssaan. Ari erityisvahvuus on saada muita judokoita panostamaan määrätietoiseen harjoitteluun. Arin kanssa harjoitelleet NuJulaiset ovat kehittyneet ja näin edenneet myös omalla judourallaan. Seurassamme ei ole yhtään osa-aluetta jossa Arin panos ei näkyisi. Seuran ulkopuolella Ari tunnetaan myös ahkerana harjoittelijana sekä kouluttautujana. Saamaansa oppia Ari on pyyteettömästi jakanut sekä seurassamme, että erilaisten koulutustilaisuuksien kautta myös muille.
NuJu onnittelee Daneja.

2 kommenttia:

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.