torstai 14. syyskuuta 2017

Nummelan uusi Dojo

Uusi Nummelan Kamppailukeskus on valmistumassa. Vihdin Jäähalli Oy on kesän aikana remontoinut täydellisesti osoitteessa Juurakkotie 6 olevan kiinteistön kamppailijoiden käyttöön. Halliin tulee uudet sauna/pukuhuonetilat sekä pinnoiltaan kokonaan uudistettu liikuntahalli – ja nimenomaan kamppailijoiden käyttöön. Lisäksi kokous, kahvio ja muita yhteisiä tiloja.

Nummelan Judolle on varattu nykyistä salia isompi oma tila, jossa voimme harjoitella nykyisen aikataulumme mukaisesti sekä yksilöllisesti päivisin ja muuna vapaa-aikana. Rakennettava joustotatami on nykyistä vieläkin isompi – yhteensä 288 neliömetriä (16x18). Isona etuna nykyiseen tilaan tulee olemaan, modernimman ilmeen lisäksi, koneellinen ilmanvaihto pölysuodatuksella sekä nykyaikainen lämmitysjärjestelmä. Merkittävää lisäetua saamme myös yhdistettävistä tiloista. Nostamalla väliverhon, voimme yhdistää alueen Vihti-Nummela Mudo Taekwondoseura ry’n kanssa. Tämä mahdollistaa entistäkin paremmin leirien sekä kilpailuiden järjestämisen. Tilojen ja ehkä vielä enemmän toiminnan kautta pystymme tekemään yhteistyötä myös Fight for Fun (Brasilian Jujutsu ja Lukkopaini) – seuran kanssa.

Vanhalla dojolla pidetään viimeiset harjoitukset maanantaina 25. syyskuuta. Seuran jokaisen aikuisjäsenen, sekä nuoren vanhemman toivotaan löytävän aikaa osallistua talkoisiin. Työtä johdetaan kokemuksella; Pekka Keränen, Hannu Tenhunen ja Juhani Kiviahde, mutta ruuvaamaan ja kantamaan pääsee jokainen. Talkoista informoidaan erikseen, mutta ensimmäiset vanhalla dojolla tiistaina 26.9. klo 18-21. (vanhan tatamialueen purku ja kuljetus uuteen tilaan, sekä muiden tavaroiden pakkaamista). Peräkärry, pakettiauto ja ruuvinväännin – nopeuttavat työtä huomattavasti. Rakennusprojekti pyritään viemään loppun mahdollisimman nopeasti. Ensimmäiset harjoitukset Nummelan Kampailukeskuksessa ovat todennäköisesti sunnuntaina 1.10. Tästä informoidaan kuitenkin vielä erikseen. Karkkilan harjoitukset pyörivät normaalisti, ja kaikki jäsenet ovat nähin tervetulleita. Käydään viikon aikana myös aktiivisesti naapuriseurojen treeneissä.

Pyrimme hyödyntämään vanhoja materiaaleja. Silti seura tulee tekemään merkittäviä investointeja erityisesti isomman joustotatamin laadun takaamiseksi. Tämä kaikki maksaa. Ota yhteyttä seuran puheenjohtajaan, mikäli tunnet toimijoita, jotka voisivat tukea seuran toimintaa tämän investoinnin toteuttamisessa. Rahallinen tuki käytetään lyhentämättömänä nyt tehtäviin investointeihin. Seuran pääasialliset varat tulevat jäsenmaksuista. Sponsorituki auttaisi seuraa säilyttämään kohtuulliset jäsenmaksut ja samalla pitämään ja edelleen kehittämään tarjoamiaan palveluita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.