perjantai 2. syyskuuta 2016

Peruskurssi lähti hyvin käyntiin

Aivan ihana tunnelma Nummelassa, kun ensimmäisiin peruskurssiharjoituksiin tuli kiva määrä lapsia, jotka innoissaan lähtivät oppimaan judoa. Tie mustaan vyöhön alkoi.
Ryhmän innokkuus ja halu oppia tuli esille hyvänä keskittymisenä – jokainen halusi tehdä parhaansa, eikä kukaan häirinnyt toisen suoritusta. Loistava oppimisympäristö kaikille!
Mari Keränen, Julius Sala ja Harri Suomela tulevat monipuolisesti viemään oppilaiden judoharrastusta vuoden aikana eteenpäin, tavoitteena keltainen vyö ennen kesälomaa.
Harjoituksiin mahtuu vielä mukaan. Voit tulla myös kokeilemaan ihan verkkareissa. Tärkeintä on hyvä asenne ja muiden oppilaiden kunnioitus. Marin, Juliuksen ja Harrin peruskurssilla harjoittelevat 7-14 vuotiaat. Nuoremmat ovat tervetulleita muksu-, tai perhejudoon ja vanhemmat yli 15-vuotiaille tarkoitettuihin harjoituksiin tiistaisin ja torstaisin. Peruskurssi kokoontuu siis Nummelassa keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 17:30-18:30 ja Karkkilan ryhmä Karkkilan harjoitussalilla tiistaisin klo 18 ja lauantaisin klo 16, ohjaajina Petri Ruotsalainen ja Sami Koskinen. Kaikki harjoitusajat sekä paljon muuta infoa löytyy seuran nettisivuilta: http://www.nummelanjudo.fi/harjoitusryhmat/juniorit-peruskurssi
Perjantain harjoitusten päätteeksi seuran juniorit esittivät osaamistaan ja näyttivät näin uusille oppilaille mitä harjoittelemalla voi saavuttaa. Kiitos: Anniina Sala ja Nonna Isoaho, Samu Elopuro ja Matias Parviainen sekä Mikko Linnakoski ja Rasmus Sorsa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.