perjantai 23. syyskuuta 2016

Junnu Cup lauantaina Nummelassa

EM-mitalisti Oskari Mäkinenkin on aloittanut kamppailemisen Junnu Cupeissa – osallistumalla olet siis aivan samalla polulla.
Kisapäivä lähestyy – muutama hyvä asia muistaa, sekä kilpailemaan tulevien, että talkoolaisten:
Junnu Cup on monen lapsen, nuoren ja nyt myös aikuisen ensimmäinen judokilpailu. Olkaa siis kaikki aina ja koko ajan mukana tukemassa judokaa. Kannustamme yhdessä jokaista mukanaolevaa ja haluamme kaikkien nauttivan tapahtumasta – tässä kilpailussa voittaa tulemalla paikalle ja kokeilemalla kamppailemista.
Lauantaina talkoolaiset paikalle klo 9: kahviota ja punnituksia/ilmoittautumista varten. Ovet aukeavat vieraille ja kilpailijoille klo 9:30.
Lauantaina 9.30-10.30 U11 punnitus. Ottelut klo 11 alkaen
Lauantaina 11.00-12.00 punnitus U13 U15 aikuiset, ottelut alkaa ~13.00 / kun ottelualueita vapautuu.
U11 otteluiden jälkeen heille palkintojenjako (muiden osalta katsotaan tilanteen mukaan, luultavasti yhdellä kertaa kaikille lopuille)
Paikan päällä voi vielä jälki-ilmoittautua ja maksaa kisamaksun käteisellä!
Perjantaina 18-> kisapaikan pystytys Luksialla. Samaan aikaan dojolla harjoitukset (17:30-18:30 PK ja 18:30 kilpailijoiden yhteisharjoitukset) Juniori hyvä jättää dojolle samalla kun itse tulet rakentamaan kisapaikkaa. Eniten apua tarvitaan nimenomaan klo 18, jolloin ottelualueet kasataan!
Lauantaina sitten kisojen jälkeen vielä kisapaikan purku.
Talkooväelle on järjestetty lounas ~13.00->
NuJu'laiset pukeutukaa mieluusti NuJu T-paitaan ja/tai huppariin jotta meillä olisi mahd. yhtenäinen asustus. Ne joilla paitaa ei entuudestaan ole, niin ottakaa yhteyttä kilpailuiden aikana kilpailupäällikköön (Jani Makkonen).
Mikäli sinulla ei ole vielä määrättyä tehtävää tapahtuman aikana, niin ilmoita halukkuudestasi linkin kautta, tai olemalla suoraan yhteydessä kilpailupäällikköön. Myös vain ilmestymällä kantamaan tatameita yllätät positiivisesti. Tätä on meidän yhteinen juttu tehdä Nummelaan jälleen hyvät kilpailut, joihin kaikkien kiva tulla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.