tiistai 20. tammikuuta 1981

Kuudelle judokalle keltainen vyö

Luoteis-Uusimaa 20.1.1981

Kuusi Nummelan Judon peruskurssilaista suoritti keskiviikkona keltaisen vyön kokeen. Kaikki kokelaat hyväksyttiin. Hyväksytyistä kolme oli poikia ja kolme tyttöjä.
Syksyllä peruskurssin aloitti 30 harrastajaa, joista 20 on alle 15-vuotiaita. Heidän harjoitteluaikansa on pidempi, joten he eivät voineet osallistua vielä tähän kokeeseen.

Tämänkertaisen kokeen läpäisivät Markku Peltonen, Jyrki Peltonen, Torsten Appelgren, Katarina Koskiloma, Sirpa Karjalainen ja Raili Pulkkinen. Parhaimpana kokeen läpäisi Markku Peltonen, joka sai 21 pistettä. Maksimi on 25.

Kahdelle oranssi vyö


Vuoden uurastuksen jälkeen veljekset Niku ja Matti Tuomisto suorittivat oranssin vyön. Heidän harjoitteluaikansa on ollut näin pitkä, koska he molemmat ovat alle 15-vuotiaita. Myös kesällä pidetyt lomat vaikuttivat asiaan.
Pojat aloittivat peruskurssinsa tasan vuosi sitten. Graduoijana oli Nummelan Judon Kaj Lindberg.

Maanantaina alkoi uusi peruskurssi, jolle voi vielä ilmoittautua joko salilla tai soittamalla Hannu Tenhuselle 22 120. Varmimmin hänet saa kiinni 5-6 välillä illalla.

Shonen Shiai Nummelassa


Lauantaina 24.tättä kuuta voivat kaikki halukkaat tutustua judoon kilpailulajina. Nummelan Judo järjestää silloin ylä-asteen koululla kilpailun, johon osallistuu B-junioreita (14-15-vuotiaita) etelä-Suomen alueelta. Alueella on noin 25 seuraa.
Tämä kilpailu on karsinta ja jatkoon pääsijöitä on 4 jokaisesta sarjasta. Seuraava karsinta on Helsingissä ja loppukilpailu on maaliskuussa Lahdessa. Nummelan Judolla on muutamia kyvykkäitä kilpailijoita, joilla nuorisopäällikkö Jaakko Häkkisen mukaan on hyvät mahdollisuudet sijoittua mitaleille. Judopiireissä Shonen Shiaita verrataan SM-kilpailuihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.