torstai 3. joulukuuta 1981

Shonen Shiai-kisat jälleen Nummelaan

Luoteis-Uusimaa 3.12.1981


Shonen Siain yksi kolmesta osakilpailusta on liiton puolesta annettu Nummelan Judon järjestettäväksi. Kilpailu on valtakunnallinen ja tarkoitettu B-nuorille. Sen järjestäminen merkittiin seuran ensi vuoden toimintasuunnitelmaan, josta päätettiin syyskokouksessa perjantaina. Mukana on myös valtakunnallinen leiri vuoden kuluttua.
Muita kilpailuja ensi vuonna ovat ystävyysottelut lähiseutujen seurojen kanssa sekä piiri- ja alueelliset koitokset. C- ja B-poikien piirimestaruuskilpailut ovat ohjelmassa huhtikuussa.

Kauden toimintasuunnitelmaan kuuluu ensi syksynä peruskurssin aloittaminen. Tavallisuudesta poiketen sitä ei järjestetä myös keväällä. Seurassa on kuitenkin tehty päätös, jonka mukaan halukkaat voivat aloittaa opiskelunsa tammikuussakin.

Seura yrittää saada takaisin ne jäsenet, jotka esimerkiksi syksyllä aloittivat kurssinsa, mutta jostakin syystä sen jättivät kesken.

Myös koulutukseen ja valmennukseen kiinnitetään eritystä huomiota ensi vuoden aikana. Kilpailujen toimitsijoita koulutetaan tehtäviinsä ja valmentajia lähetetään saamaan lisäoppia. Sitä he saavat muun muassa valtakunnallisilla leireillä, esim Turussa ja Imatralla.

Toimintavuoden aikana on tarkoitus saada seuralle viisi sinistä ja yksi ruskea vyö.

Ensi vuoden marraskuussa Nummelassa järjestetään valtakunnallinen viikonloppuleiri. Seuran aikomus on järjestää myös omille jäsenilleen yksi leiri kauden aikana.

Kaj Lindberg puheenjohtaja


Nummelan Judon hallituksen puheenjohtajana jatkaa Kaj Lindberg. Erovuoroisista hänet ja Trygve Österman valittiin uudelleen ja Jaakko Häkkisen tilalle Jouko Aspblom. Muut hallituksen jäsenet ovat Rainer Alanen, Esa Peltonen, Soili Niinimäki, Hannu Tenhunen, Päivi Leppäjoki sekä Vesku Toivonen. Kokousta johti Mikko Siippainen.
Varsinaiset tilintarkastajat ovat Leena Finer ja Mikko Siippainen. Varalla ovat Arja Mölkänen sekä Seppo Salminen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti