torstai 3. joulukuuta 1981

Nummelan Judo satsaa kilpailutoimintaan

Luoteis-Uusimaa 2-3.12.1981

Nummelan Judon syyskokouksessa hyväksyttiin hallituksen esitykset budjetin ja toimintasuunnitelman osalta miltei puheenvuoroitta.
Hallituksen esittämä budjetti oli loppusummaltaan hieman yli 25 000 markkaa, josta kilpailutoimintaan on suunniteltu käytettäväksi noin 6 000 markkaa.

Tuloja kilpailuista tuo helmikuussa järjestettävä aluemestaruuskilpailu. Tästä järjestettävästä kilpailusta on kaavailtu saatavan tuloja noin 2 000 markkaa.

Toimintasuunnitelmassa esiteltiin pidettäväksi vain yksi peruskurssi syyskuussa. Tämä johtuu seuran puheenjohtaja Kaj Lindbergin mukaan siitä, että kevätkaudella peruskurssin jatkokurssi tulee viemään käytettävissä olevat valmentajaresurssit.

Kilpaileviin judokoihin sen sijaan kiinnitetään erityistä huomiota, sillä tämänvuotista kilpailumenestystä on tarkoitus jatkaa ja parantaa ensi kaudella. Kilpaileville judokoille järjestetään lisää harjoitusmahdollisuuksia ja lisäopin antajiksi kutsutaan vierailevia valmentajia.

Hallituksen kolme uutta jäsentä


Hallituksen erovuoroisista jäsenistä Hannu Tenhunen ja Merja Leppävuori valittiin uudelleen. Erovuorossa ollut Vesku Toivonen ilmoitti, ettei tällä kertaa ole käytettävissä. Hänen tilalleen valittiin Seppo Etelätalo.

Eroa pyytäneiden Jouko Asplomin ja Trygve Östermanin tilalle valittiin Sakari Hopia ja Kalevi Lindsten.

Muina hallituksen jäseninä jatkavat Kaj Lindberg, Rainer Alanen, Soili Viitamäki ja Esa Peltola.

Tilintarkastajiksi valittiin Heikki Lehmusto ja Arja Mölkänen.

Muut henkilövalinnat jätettiin seuran hallituksen päätettäväksi.

Jäsenmaksuiksi hyväksyttiin hallituksen hyväksymät 80 markkaa senioreilta ja 50 markkaa junioreilta. Mikäli samasta perheestä on enemmän kuin yksi, maksavat muut perheenjäsenet vain puolet jäsenmaksusta.

Kannatusjäsenmaksuksi hyväksyttiin 200 markkaa. Kannatusjäsenmaksuun sisältyy liiton lehden Ipponin tilausmaksu.

Kokouksessa palkittiin myös seuran parhaiten menestyneet kilpailijat. Palkituksi tulivat Juhani Turunen, joka sijoittui piirimestaruuskilpailuissa kolmanneksi ja Turussa järjestetyssä kansallisessa kilpailussa ensimmäiseksi. Toisena palkittuna oli Ari Reunanen, jonka ansioksi lueteltiin piirimestaruuskilpailun toinen tila sekä Fusegi-Shian pronssi. Junioreista parhaina palkittiin Juha Kokkonen sekä veljekset Harri ja Arttu Jääskeläinen.

Kokouksessa puhetta johti Kaj Lindberg ja sihteerinä toimi Soili Viitämäki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.