maanantai 3. tammikuuta 2022

Judovuosi 2022

Hyvää Uutta Vuota ja alkavaa judon kevätkautta kaikille NuJulaisille. Viime vuosi oli monin tavoin hankala. Kisaajien kausi jäi monelta osin vajaaksi, samoin leireillä aktiivisesti käyvien. Kotisaliharjoittelua vaikeuttivat niin AVI’n määräämät rajoitukset, kuin jatkotartuntojen välttämiseksi perutut harjoitukset. Yhdessä tästä kuitenkin selvisimme ja selviämme jatkossakin. Iso kiitos kuulu teille kotijoukoille ja kaikille ohjaajille. Avoin ja aktiivinen viestittely, sekä muuttuvaan tilanteeseen reagoiminen on mahdollistanut turvallisen harjoittelun kotisalillamme.

Vuoden vaihde toi taas muutoksia harjoituksiin. Perhejudo jää ohjattuna harjoituksena tauolle. Iso kiitos Niina ja Miia Jokiselle ryhmän vetämisestä ja hauskojen harjoitusten järjestämisestä. Perhejudossa mukana olleet voivat jatkaa omatoimista kokoontumista ja harjoittelua samaan aikaan aina sunnuntaisin. Tässäkin ryhmässä tulee noudattaa Karviaisen voimassa olevia ohjeita.

Aikuisten ryhmäliikunta on sisätiloissa kielletty AVI’n ohjeistuksella. Lasten harrastaminen on mahdollista. Seuraa oman ryhmäsi ilmoittelua ja ole tarvittaessa yhteydessä tuttuun ohjaajaasi. Tilanne voi muuttua nopeasti ja nopein tieto on saatavissa aina ryhmäsi vetäjältä. Maanantaihin 10. tammikuuta asti kaikki ryhmät ovat joka tapauksessa tauolla ja jokaisen toivotaan pääsevän nauttimaan talven riemuista ulkona.

2021 piti mukanaan myös kilpailullisia onnistumisia. Useiden aikuisten ja nuorten SM-mitaleiden lisäksi NuJulaiset onnistuivat Samurai Cup sarjassa. Ikäluokkansa mestari oli Ella Karjalainen. Rasmus Sorsa, Nuutti Aholainen, Samu Elopuro ja Venla Laiho olivat sarjoissaan toisia.  Anniina Sala sijoittui omassa sarjassaan kolmanneksi. Kokonaispisteissä NuJu oli seitsemäs. Iso kiitos urheilijoita valmentaneille!

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.