sunnuntai 14. maaliskuuta 2021

15.-21.3. harjoittelevat 2008 syntyneet ja nuoremmat


Jokainen urheilija on vastuussa omasta terveydestään. Harjoituksiin voi osallistua vain terveenä - lue edelliset ohjeet ja käytänteet www.nummelanjudo.fi  Alkavalla viikolla harjoitellaan seuraavasti:
Peruskurssi maanantaina ja torstai klo 17–18
Jatkoryhmä maanantaina ja torstaina klo 18:1519:15
Muksujudo sunnuntaina klo 12–13
Ohjattuihin ryhmäharjoituksiin voivat osallistua 2008 syntyneet ja nuoremmat.

Tämänhetkisen tiedon mukaan nuorten harjoituksia voidaan jatkaa. Muista kuitenkin oma vastuusi: tule harjoituksiin vain, kun tunnet olosi täysin terveeksi, huolehdi hyvästä käsihygieniasta, dojolla suositellaan kaikkien käyttävän edelleen maskia tatamin ulkopuolella (lapset omien vanhempiensa ohjeiden mukaan). Dojolle toivotaan saavuttavan vasta juuri ennen omaa harjoitusta ja poistuttavan ripeästi harjoituksen jälkeen. Harjoituksiin osallistumattomien tulee käydä vain välttämättömät ja mahdollisesti valmentajan tapaamiseen liittyvät asiat hallin sisällä. Tavoite on edelleen minimoida kaikki tatamin ulkopuoliset kontakti! Lisäksi: Kahden peräkkäisen ryhmän harrastajien (tai ryhmän ja omatoimiset harrastajat) tulee pysyä erillään. Tämä toteutetaan niin että edellinen harjoitus lopetetaan 5-10 minuuttia ennen ilmoitettua lopetusaikaa ja osallistujat poistuvat ripeästi dojolta. Vastaavasti omaan harjoitukseen, silloin kun ennen toinen ryhmä, saavutaan vasta oman harjoitusajan alettua. Tässä välissä edellisen harjoituksen ohjaaja desinfioi tatamin.

Samalla haluamme muistuttaa, että dojolla tulee liikkua vain harjoituksiin liittyen ja saattajien tulee pidättäytyä salilla olemisesta. Sisätiloissa, muiden kuin harjoituksiin osallistuvien urheilijoiden, tulee edelleen käyttää kasvomaskia.

Peruskursseille, sekä muksujudoon mahtuu hyvin uusiakin harrastajia. Judon jo aiemmin aloittaneet harrastajat ovat tervetulleita takaisin – oli välissä lyhyt tai pitempikin paussi.

Judoa voi kaikissa ryhmissä kokeilla ilman jäsenmaksun maksamista. Tällöin on kuitenkin huomioitava, että vastuu harjoittelijan vakuutusturvasta on vain ja ainoastaan hänelle itsellään, ei se siis seuralla. Jäsenmaksu tulee hoitaa heti harjoittelun vakiinnuttua. Näin vakuutusturva säilyy sekä harjoiteltaessa, että erityisesti kilpailtaessa. Maksu tapahtuu SuomiSport sovelluksen kautta. Ohjeet seuran sivuilla: http://www.nummelanjudo.fi/hinnasto  Jäsenmaksu kattaa koko vuoden, samoin kuin vakuutuskin. Jatkuva Korona-tilanne arveluttaa varmasti kaikkia kontaktilajien harrastavia. Tartunnan mahdollisuutta ja sairastumisen riskiä voimme yhdessä pienentää, merkittävästikin. Judoliitto on koonnut linkin taakse hyviä ohjeita ja perusteluita käytännöille. https://www.judoliitto.fi/uutiset/koronarajoitukset-ja-suositukset-judossa/

*Kuva keväältä 2020



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.