maanantai 14. tammikuuta 2019

Judon SM Nummelassa 13.-14. huhtikuuta

Seuramme 40-vuotis juhlavuosi huipentuu ensimmäistä kertaa Nummelassa ja Vihdissä järjestettäviin aikuisten, joukkue ja sovelletun judon SM kilpailuihin. Sovellettu judo juhlii samalla 30-vuotista taivaltaan osana suomalaista judoperhettä. Kilpailuiden järjestäminen on seuralle iso ilo ja kunnia, mutta samalla valtava haaste ja voimainponnistus. Kilpailuiden onnistumisella on myös suuri taloudellinen merkitys. Nummelan ja Karkkilan uudet hienot harjoittelutilat vaativat seuralta panostusta ja resursseja. Kilpailuiden tuoma tuotto auttaa tässä merkittävästi.
Onnistunut tapahtuma vaatii meidän jokaisen panosta - siis aivan jokaisen. Aloitetaan järjestelyt isosti ja yhdessä perjantaina 18. tammikuuta, eli tulevana perjantaina klo 18:30 Nummelan dojolla. Salilla on samaan aikaan avoimet harjoitukset, joten perheen judoka voi hyvin osallistua palaverin aikana harjoituksiin J
Tehtäviä löytyy kisatapahtuman aikana, cateringistä kisakelloon ja järjestysmiehistä lipunmyyjiin. Ennakkoon tarvitaan visuaalisen ilmeen luojia ja markkinoijia sekä majoitus ja kisapaikka vastaavia. Sekä lukuisiin muihin isompiin ja pienempiin tehtäviin.
Tule siis perjantaina dojolle suunnittelemaan judon SM kilpailuita – yhdessä!
Lisätietoja hallituksen jäseniltä sekä kilpailupäälliköltä; Jukka Sala
#Turku2017joukkueSM                                                                                                               

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.