lauantai 15. syyskuuta 2018

Ryhti Shiai 2018

Lauantaina 15.9. oteltiin hyvässä hengessä ja leppoisassa tunnelmassa perinteinen Ryhti Shiai. Ottelut tarjosivat NuJulaisille hyviä onnistumisia. Emmi Keränen otteli vahvasti saavuttaen yhden otteluvoiton. Ella Karjalainen oli todella hyvässä vedossa omassa U13-36 sarjassaan. Kolme ipponin arvoista voittoa ja arvokas hopea. Facebook kommentissa videoklippi Ellan todella hyvin ajoitetusta Osoto-guruma heitosta. Loistava positio, vahva ylävartalonhallinta ja täydellisesti ajoitettu pyyhkäisy. Anniina Sala urakoi hienosti mitaleille sekä U13 että U15 sarjoissa – palkintona voitettu hopea sekä pronssi. Rasmus Sorsa ei onnistunut parhaimpaansa U13 sarjassa, mutta kokosi hyvin itsensä ja nousi voitoilla pronssille U15 sarjassa. Atte Himilä näytti hyvää judoa U15-60 sarjassaan. Kolmella otteluvoitolla hopeaa! Aikuisista paikalla oli Henri Määttä. Hallitseva suomenmestari haki kisatuntumaa tauon jälkeen, ennen syksyn arvoturnauksia. Saaliina nytkin kulta. Nummelassa aktiivisesti harjoittelevat Elmo Keränen (Siuntion Keido-Kan) sekä Robin Östermark (Lohjan Urheilijat) ottivat molemmat myös pronssia tuliaisiksi.
Kuvassa: Rasmus Sorsa, Anniina Sala ja katse ylöspäin Ella Karjalainen.