keskiviikko 14. helmikuuta 2018

Vyönkorotus ja uusia junioreiden väliasteita

Jo syksyllä alkaneen valmistautumisen päätteeksi joukko Marko Nirholan luotsaaman U13/15/18-jatkoryhmän judokoita pääsi näyttämään osaamisensa vyö- ja natsakokeissa 13.2.

Ella Karjalainen suoritti hyväksytysti 4. kyu vyöarvon. Ellan tunnollinen harjoittelu näkyi myös koesuorituksessa ja vaadittujen tekniikoiden esittäminen sujui tyylikkäästi. Graduoija Sami totesikin kokeen päätteeksi, että oranssin vyön taso on selvästi saavutettu.

Kuva: Ellalle myönnettiin oranssi vyö.

Natsakokeessa vaativimmat suoritukset pääsivät esittämään vihreän vyön toisen natsan suorittaneet Matias Parviainen ja Jenna-Liisa Nirhola. Graduoija Ari laittoi kokelaat koville: sinisen vyön tekniikoita käytiin kattavasti läpi niin pystyssä kuin matossakin ennen kuin koe katsottiin hyväksytyksi. Monipuolisten tekniikoiden lisäksi erityisesti tokui-waza osiossa kokeneiden kisaajien tausta näkyi ja molempien omat lempitekniikat lähtivät tehokkaasti.

Oranssin vyön kolmannen natsan suorittanut Nella Isopoussu oli Ellan lisäksi päivän varmin suorittaja. Koejännitystä ei näkynyt, vaan heitot lähtivät tehokkaasti ja monipuolisesti. Nella osoittikin hallitsevansa kaikki vihreän vyön tekniikkavaatimukset ja olevansa valmis viimeistelyvaiheeseen ennen vihreän vyön koetta.

Kovia matseja kisoissa otellut ja monipuolisesti eri treeneissä ja leireillä käynyt Viivi Kernen suoritti oranssin vyön toisen natsan. Ahkera treenaaminen näkyy Viivin tekniikoiden monipuolisuudessa ja varsinkin omat lempitekniikat toimivat todella tehokkaasti. 

Pihla Sorsa suoritti keltaisen vyön kolmannen natsan ja Nellan tavoin osoitti hallitsevansa hyvin kaikki seuraavaan vyöarvoon vaadittavat tekniikat. Varmana suorittajana Pihla esitti kaikki kysytyt tekniikat rennosti ja tyylikkäästi.

Oliver Alango suoritti keltaisen vyön toisen natsan. Suoritus natsakokeessa oli varmaa ja hallittua. Myös Oliver osoitti olevansa selvästi hyvällä tiellä kohti oranssin vyön vaatimuksia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.