keskiviikko 29. maaliskuuta 2017

Nuorten Judoleiri Nummelan Dojolla

Samalla hyvällä sykkeellä pidettävä kuin aikaisempienkin kesien leirit. Ensimmäinen leiri "Junnut" on tarkoitettu 2007 tai myöhemmin syntyneille peruskurssia nyt suorittaville, tai syksyllä kurssille aikoville judokoille. Osa JR1-ryhmäläisistä sopii hyvin tälle leirille – kertaamaan ja kehittämään jo opittuja taitoja. Toinen leiri "Nuoret" on tarkoitettu jo muutaman vuoden harrastaneille, jotka haluavat viedä taitojaan vauhdilla eteenpäin ja kamppailla hyvässä seurassa.
Molemmat leirit toteutetaan päiväleirinä – kuitenkin niin että to-pe mahdollisuus yöpyä dojolla. Ohjattu ohjelma alkaa 9.00 ja päättyy 15.00. Dojon ovet ovat kuitenkin avoinna 8 – 16 (ohjaaja paikalla).
Ruokailu tapahtuu läheisessä Grande Famiglia ravintolassa, jonne kävelemme ohjatusti dojolta. Ruokaa on aikaisemmilla leireillä kehuttu ja menu suunnitellaan lapsille sopivaksi. Leirillä on myös tarjolla pientä välipalaa, voit kuitenkin tuoda myös omia eväitä. Torstaina yövytään dojolla – ja tällöin (to) ilta- sekä (pe) aamupala kuuluvat kaikille leiriläisille.
Päivittäinen ohjelma koostuu kahdesta judoharjoituksesta sekä muista hauskoista aktiviteeteista - leikkejä, pelejä, ja pientä yllätysohjelmaa yms...
Kaikki leiriläiset on vakuutettu. Lisäksi judoseuran jäsenillä on oma JudoFreecard ja näin ollen Judoliiton ryhmätapaturmavakuutus.
Leirimaksu tulee suorittaa ennen leirin alkua, Nummelan Judon tilille IBAN: FI17 5297 0040 0130 97 Viestikenttään osallistujan nimi (sisarukset maksettava samalla maksulla). Viitenumero 1012 "junnut",  1025 "nuoret"
Hinta:
  • Koko leiri (ruokailuineen) 140€ ***
  • Yksittäinen päivä (ruokailuineen) 35€
  • Sisaralennus (koko leiristä) 40€ perheen toisesta jne. maksavasta judokasta
Vastuuohjaajina toimivat seuran omat täysi-ikäiset maajoukkuejudokat.
Jos kysyttävää ilmenee, niin seuran pj vastaavat mielellään kysymyksiinne!
Ilmoittautumiset www.nummelanjudo.fi etusivulta löytyvän linkin kautta
Leirillä nähdään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.