torstai 17. marraskuuta 2016

Syyskokous ja HiidenShiai

Hyvä NuJulainen
Syksy on sujunut vauhdikkaasti ja seuramme on jälleen pystynyt tarjoamaan monipuolista judo-opetusta jäsenilleen. Ohjaajatilanne on erinomainen. Karkkilassa on hyvä drive päällä. Aikuisia on enemmän tatamilla kuin vuosiin. Uusia harjoitusryhmiä on perustettu. Ja, kilpailuissa on menestytty – NuJu 2016 Samurai Cup turnauksen kokonaiskilpailussa toinen. Seuratyöntekijät ovat aloittanee…. Listaa voisi jatkaa loputtomiin.
Aina voidaan toimia paremmin, tehokkaammin – tai vaikka vain iloisemmalla hengellä. Onnistumisista ja kehityskohteista olette kaikki tervetulleita keskustelemaan ensiksi maanantaina 21.11. klo 18:45 Nummelan Dojolle syyskokoukseen. Keskusteluja voi hyvin jatkaa myös aikuisten pikkujouluissa 26.11. (kutsu dojon seinällä).
Syyskokouksessa päätetään tärkeistä asioista – tule siis paikalle vaikuttamaan:
<![if !supportLists]>-          <![endif]>2017 toimintasuunnitelma, eli mitä seuran halutaan erityisesti tekevän tulevana vuonna
<![if !supportLists]>-          <![endif]>talousarvio, eli millä varoilla suunnitelma toteutetaan.
<![if !supportLists]>-          <![endif]>jäsenmaksun määrääminen
<![if !supportLists]>-          <![endif]>hallitusvalinnat
<![if !supportLists]>-          <![endif]>tilaisuuden alussa palkitaan 2016 ansioituneita judokoita
<![if !supportLists]>-          <![endif]>JR2 ja vanhempien judokoiden harjoitukset pyörivät maanantaina normaalisti syyskokouksen rinnalla
Syyskausi huipentuu Hiiden Shiai kilpailuihin 3. päivä joulukuuta Nummelanharjun Koululla. Tapahtuma on perinteinen ja erittäin tärkeä seurallemme, monestakin syystä. Kilpalajina judon tekniikoiden toimivuus nähdään vasta kamppailussa. Kaiken ikäisille judokoille kamppaileminen ja kilpaileminen ovat luonnollinen osa harrastusta. Tälläkin kertaa panostamme kilpailuiden onnistumiseen kaikilla osa-alueilla. Jokaisen seuran jäsenen ja heidän perheidensä panos on erittäin tärkeä onnistuneen tapahtuman luomisessa. Miten sinä aiot osallistua?
<![if !supportLists]>-          <![endif]>Kilpailijana? Ilmoittaudu kilpailuihin mahdollisimman aikaisin. Näin houkuttelet muita saman kokoisia kilpailijoita paikalle ja saat itsekin enemmän otteluita tai uusia vastustajia – molemmat siis voittavat.
<![if !supportLists]>-          <![endif]>Toimitsijana? Osaatko jo käyttää JudoTimeria? Parhaiten opit tulemalla jo tottuneemman ajankäyttäjän kaveriksi kilpailuihin.
<![if !supportLists]>-          <![endif]>Osaatko auttaa loukkaantunutta? Ensiapuryhmä on tärkeä osa onnistunutta kisatapahtumaa – joskus erittäin tärkeä….
<![if !supportLists]>-          <![endif]>Kahvio ja muonitus? Välipalat ja hyvä kahvi - saavat meidät viihtymään kisapaikalla. Kahvio tuo myös ison osan tapahtuman tuotoista.
<![if !supportLists]>-          <![endif]>Arpajaiset….
<![if !supportLists]>-          <![endif]>Kisapaikan rakentaminen vaatii paljon käsiä - ole siis paikalla perjantaina 2.12. klo 18 ja laitetaan paikat yhdessä kuntoon!
Hallitus

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.