maanantai 25. heinäkuuta 2016

Syyskausi lähenee

Kesä on aikaa judoleireille, oheisharjoittelulle ja muulle mukavalle valmistautumiselle tulevaan syksyyn.

Judon peruskurssit alkavat sekä Nummelassa että Karkkilassa syyskuun alussa. Harjoitusajat sekä lisätietoa kurssin sisällöstä löytyy NuJu'n nettisivuilta. Peruskurssi on paras tapa tutustua lajiin ja noin vuoden aktiivisen harjoittelun tuloksena saavuttaa ensimmäinen vyöaste – keltainen vyö. Kurssi on parhaimmillaan koulunsa nyt aloittaville muksujudossa mukana oleille sekä tätä vanhemmille ensikertalaisille. Peruskurssi alkaa siis syyskuussa (vakuutusturvan voimaantulon takia), muut kurssit heti koulujen alettua elokuun puolella. Tarkemmat päivät nettisivuillamme kalenterissa.

Muksujodo jatkuu sekä Nummelassa että Karkkilassa. Uudet ja vanhat lapset ovat tervetulleita tutustumaan judon ihmeelliseen maailmaan leikin avulla. Vähemmän judoa, mutta enemmän liikuntaleikkejä sisältävä temppukoulu jatkaa myös toimintaansa Nummelassa.

Sovellettu judo jatkaa harjoituksia Nummelassa aina sunnuntaisin.

Peruskurssin suorittaneet, jatkavat judoa Jatkoryhmässä 1. Tässä ryhmässä on nyt enemmän ohjaajia ja yksilöllistä, sekä harjoituksen sisällä eri tasoryhmissä tapahtuvaa, opetusta on nyt aikaisempaa vieläkin enemmän. Myös välivuoden pitäneet keltavöiset judokat ovat tervetulleita takaisin tatamille.

Jatkoryhmä 2. on jo judotaidoissa hieman pidemmälle ehtineiden ryhmä. Tutut ohjaajat neuvovat näihin harjoituksiin tulevia. Yksilöllinen liikkuminen tämän ryhmän sekä esim. kilpailijoiden ryhmän välillä on mahdollista. Näin saat parhaan tekniikkaopetuksen samanikäisten kanssa, mutta halutessasi myös kovempaa randoria että erityyppistä kilpatekniikkaopetusta. Ohjelmaan on tullut nyt lisäksi kaikille junioreille tarkoitetut sunnuntain yhteisharjoitukset.

Nuoret kilpailijat jatkavat kotisaliharjoitteluaan maanantaisin ja perjantaisin. Judoliiton harjoitukset Helsingissä sekä West Team yhteisharjoitukset vuoroin Kirkkonummella, muodostavat näiden urheilijoiden perusviikon. Speedsters Coaching'in voima- ja liikkuvuusharjoitukset jatkuvat edelleen.

Aikuisten harjoitukset jatkuvat myös Nummelassa ja Karkkilassa. Judokoiden on mahdollista harjoitella oman halunsa mukaan kummalla tahansa paikkakunalla – aina parien ja mahdollisten vierailevien ohjaajien innostamana ja houkuttelemana. Ryhmän ovat tervetulleita kaikki yli 15-vuotiaat lajista kiinostuneet aloittelijat , paluumuuttajat, uudestaan aloittavat, sekä jo vyöarvoja suorittaneet aikuiset. Molemmissa ryhmissä pystytään antamaan aikuisille sopivaa tekniikkaopetusta, mutta halutessanne myös randoria ja mattopainia.

Muutoksia ja varsinkin lisäyksiä kurssitarjontaan on mahdollisesti tulossa. Parhaan tiedon tarjonnasta sekä muista uutisista saat seuraamalla tätä nettisivua sekä tilaamalla oman (tai vaikka kaikkien) harjoituryhmien uutiskirjeen omaan sähköpostiisi.

Kesäharjoittelu on vielä täydessä vauhdissa. Dojo on edustusjudokoidemme toimesta avoinna joka arkipäivä klo 9-15. Ohjatut harjoitukset klo 10 ja 13. Voit siis tulla harjoituksiin tai vaikka koko päiväksi urheilemaan dojolle (ilmaiseksi). Lisäksi iltaharjoitukset tiistaisin ja torstaisin klo 18. Tämän lisäksi vielä mahdollisuus kuntonyrkkeilyyn dojollamme maanantaisin samoin klo 18.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.