tiistai 21. kesäkuuta 2016

Ilmoittaudu Sisumetsään viimeistään ke 22.6.

Seikkailupuisto sai suuren suosion jo heti viime kesäksi auettuaan uutena ihmeenä Someron alueelle. Puistoon tehtiin syksyllä suuria ratauudistuksia! Nyt seikkailuradoille pääsee jo pienetkin lapset aina 2-vuotiaista lähtien. Uusi vaalean vihreä rata on suunniteltu pienille lapsille mutta samalla kaiken ikäisille ja kokoisille nautittavaksi. Tämä rata kulkee vain noin metrin korkeudella maasta. Lisäksi kokonaan uusi rata on myös sininen rata joka kiertää syvälle metsään sisältäen pitkiä vaijeriliukuja, kelkka-slaidin sekä avaus osiona liaani-flengaukset. Lisätietoja kohteesta: http://www.hiidenlinna.com/

Turvavaljaat takaavat 100% turvallisuuden vaikka seikkailut tapahtuvat korkealla puissa tasapainoillen. Viiden metrin korkeuteen rakennetulta kaikille avoimelta terassilta pääsee riippusiltoja pitkin näköalapaikoille. Täysin ainutlaatuiset riippusillat ovatkin jo itsessään hauska seikkailu senioreille ja pienimmille lapsille jotka eivät ole vielä seikkailuradoille kypsiä. Ota siis mummo tai pikkuveikka mukaan NuJu'n seikkailupäivään!

Sisumetsän Seikkailupuiston yhteyteen avattiin Skimuseo. Museossa on nähtävänä ainoana Suomessa mittava katsaus lasketteluun ja alppihiihtoon tältä vuosisadalta; välineitä, historiaa, lehtileikkeitä yms. Alppihenkeä voi aistia myös linnassa jonka rakennustyyli on hyvin alppimainen. Lisäksi tänä kesänä esillä Meri-Helena Leskisen taidenäyttely sekä taiteilija Seppo Saarikosken ulkotaideteoksia Linnan pihapiirissä.

Perheen pienimmille viime kesänä avattu Hiidenpolku uudistui myös. Polun varrelta löytyvät Lestijärveläisen taiteilija Åke Utterin tekemät ainutlaatuiset peikkohahmot jotka Utter on työstänyt Hiidenpolkua varten. Arvostettu taiteilija käyttää töissään vain luonnosta löydettyjä materiaaleja tehden näin jokaisesta työstään uniikin. Viime vuoden tapaan polun varrelta löytyvät myös liukumäki ja keinu. Pomppulinna on saanut uuden linnamaisen ulkomuodon.

Sisumetsän seikkailupuisto ja Hiidenlinna sijaitsevat Somerniemen upean luonnon keskellä Särkjärven rannalla. Täällä voit viettää hetken luonnon helmassa.

Ilmoittaudu linkin kautta. Mikäli etsit kyytiä – voit ilmoittaa tästä samalla. https://docs.google.com/forms/d/1ZXynXGjCMWjO0DnXeNEJ9ysn6aGxmB6PlxEZqWesM6M/viewform?c=0&w=1

Itse seikkaileminen maksaa 15€, ja NuJu tarjoaa tämän päälle välipalaa Hiidenlinnassa.

 

Kesäpäivä Somerolla on myös hyvä tapa meille NuJu'laisile hieman tuulettua yhdessä kauden pölyistä ja samalla kehittää uusia ajatuksia tulevalle judokaudelle – niin Nummelassa kuin Karkilassakin.

 

3 kommenttia:

 1. Hei!

  Onko tarkemamsta aikataulusta tietoa jossain?

  T. Perhe Marno

  VastaaPoista
 2. Etusivulla on linkki pdf tiedostoon, jossa oli aikataulu ja kellonajat.

  VastaaPoista
 3. Kaikille löytyy kyyti eli ei tarvetta yhteislähdölle. Käsineet tarvitaan kiipeilyyn (puutarha tms. mukaan tai paikanpäältä saa ostettua 4e)

  VastaaPoista

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.