maanantai 21. syyskuuta 2015

Kolme uutta judotuomaria Nummelaan

Hiiden Shiai – Junnu Cup3 –kisaviikonlopun yhteydessä Suomen Judoliitto ja Tuomarikomissio järjestivät tuomarikurssin. Timo Lehtonen sekä Sanna Ranki pitivät yhdessä intensiivisen päivän neljälle tuomarikokelaalle. Teoriaopetuksen sekä tarkkailuotteluiden jälkeen kokelaille myönnettiin tuomarilisenssit. Onneksi olkoon Elina Lehtonen Keuruulta sekä nummelalaiset Kim Säiläkivi, Matias Sala ja Mikko Linnakoski.

 
Kuva: Mikko, Kim ja Matias.

Kim Säiläkivi (3.kyu) on koko judouransa ajan toiminut aktiivisena seuraohjaajana sekä valmentajana. Muutamat aikuisten kilpailut sekä nyt saavutettu tuomarointimahdollisuus tuovat varmasti uutta perspektiiviä myös ohjaamistyöhön. Nuori kilpailijamme Mikko Linnakoski (2.kyu) otti hienosti vastaan uuden haasteen judourallaan. Mikko jatkaa ensisijaisesti kilpailemista ja oman judotaitojensa kehittämistä – ollen nyt myös valmis toimimaan halutessaan tuomarina. Matias Sala (1.kyu) on asettanut kilpailulliset tavoitteet korkealle. Tuomarikurssi antoi varmasti uutta perspektiiviä judoon ja hyvän kokemuksen – jonka voi uusia aina ilmoittautumalla tuomariksi.

Tuomarikurssille osallistuminen sekä erityisesti judotuomarina toimiminen antaa jokaiselle judossa mukana olevalle uuden tavan tutustua lajiin. Judoa ei koskaan voi ymmärtää täysin, mutta oppiminen auttaa.

Nummelan Judo panostaa kaikkiin judon osa-alueisiin – niin kilpa- kuin harrastejudoonkin. Nyt nimettyjen kolmen uuden tuomarin lisäksi seurassa on tuomareina tällä hetkellä: aktiivisesti kilpailuissa tuomaroiva Hannu Juselius (2.dan A-lisenssi), sekä Arttu Määttä (2.dan C-lisenssi) ja Julius Sala (1.dan C-lisenssi).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.