maanantai 13. huhtikuuta 2015

Kesäleiri


Nuorten Judoleiri Nummelan Judon Dojolla 1.-5. kesäkuuta

Nuoren judokan ns. ensimmäinen judoleiri, jossa mukana paljon leikkejä. Leiri on tarkoitettu 2008 tai aikaisemmin syntyneille peruskurssin käyneille judokoille. Leiri toteutetaan päiväleirinä. Ohjattu ohjelma alkaa 9.00 ja päättyy 15.00. Dojon ovet ovat kuitenkin avoinna 8 – 16 (ohjaaja paikalla).

Mukaan tarvitset:
  • Judogin
  • sisäliikunta varusteet (esim. judogin housut ja t-paita), ulkoliikunta varusteet (lenkkarit, verkkarit), sadekelillä olemme sisällä, joten erillisiä sadevarusteita et tarvitse.

Ruokailu tapahtuu Nummelan ammattikoululla (Luksia), jonne kävelemme ohjatusti dojolta. Leirillä on myös tarjolla pientä välipalaa, joten omia eväitä et tarvitse (huom! et myöskään karkkia!)

Päivittäinen ohjelma koostuu 1-2 judoharjoituksesta sekä muista hauskoista aktiviteeteista (leikkejä, pelejä, ja pientä yllätysohjelmaa yms...) Tarkempi ohjelma lähetetään ilmoittautuneille ennen leiriä.

Leiriläisille ei ole erillistä vakuutusta, koska judoseuran jäseninä heillä on oma JudoFreecard ja näin ollen Judoliiton ryhmätapaturmavakuutus.

Leirimaksu tulee suorittaa 15.5.2015 mennessä Nummelan Judon tilille IBAN: FI17 5297 0040 0130 97 Viestikenttään "Kesäleiri" sekä osallistujan nimi (sisarukset maksettava samalla maksulla). 120 € Nummelan Judon jäsenet, ja 150€ vieraat (sisaralennus 20 € perheen toisesta jne maksavasta judokasta). Sosiaalisin perustein voi anoa vapautusta leirimaksusta Nummelan Judon hallitukselta.

Vastuuohjaajina toimivat Tommi Valtonen (1dan) ja Matias Sala (2kyu).

Leirille ilmoittautuminen on avattu Nummelan Judon sivuille.

Leirille otetaan maksimissaan 40 judokaa ja leiri toteutetaan mikäli ilmoittautuneita 15.5. mennessä yli 20. Jälki-ilmoittautumiset suoraan ohjaajille sähköpostilla.

Leirin ajan dojon parkkipaikka on varattu kokonaan nuorten käyttöön. Saattoliikenne tulee hoitaa Juurakkotiellä – hyviä pysähtymispaikkoja on myös ajettaessa dojon ohi. Nuori tulee hakea leiriltä. Ainoastaan siinä tapauksessa että leiriläisellä on huoltajan allekirjoittama lupalappu – saa lapsi poistua leiriltä ilmoitettuaan siitä ensin ohjaajalle.

Jos kysyttävää ilmenee, niin vastuuohjaajat vastaavat mielellään kysymyksiinne!

Leirillä nähdään!

Tommi Valtonen

tomppa.valtonen@gmail.com

Matias Sala

Nummelan Judon pj Jukka Sala 040 5017 489 jukka.sala@kotikone.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.