sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Nummelan Judolle kaksi mitalia Pohjoismaiden mestaruuskilpailuista

Judon PM-kilpailut pidettiin tänä vuonna Tanskan Vejlessä 25-26.5. Nummelan Judon alunperin nelihenkinen joukkue jäi Tommi Valtosen ja Jyri Rajaniemen loukkaantumisten vuoksi kaksihenkiseksi. Matkaan aurinkoiseen Tanskaan lähtivät Anniina Jokinen ja Tea Laakkonen. Anniina otteli alle 21 –vuotiaiden -52 kilon painoluokassa ensimmäisenä kilpailupäivänä. Tea Laakkonen otteli samassa painoluokassa aikuisissa sunnuntaina.

Kuva (Risto Saha): Tea Laakkonen (vas.) N-52 PM-hopeaa.
Molemmissa sarjoissa mestaruuksista kamppailtiin kuuden ottelijan kesken. Anniina voitti neljästä ottelustaan kaksi alle minuutissa näyttävällä ja tehokkaalla uchimatallaan. Finaalivastustajaan Anniinan tekniikka ei enää tehonnut halutunlaisesti vaan sarjan voitto meni tällä kertaa Tanskaan. Toinen sija oli loistava lopetus Anniinan kaudelle.

Kuva (Risto Saha): Anniina Jokinen otteli PM-hopeaa U-21 T-52kg sarjassa.

Myös Tean otteluvoitot olivat nopeita, sekä matossa että pystyssä. Finaaliottelu oli täysiaikainen, mutta kokeneen vastustajan taktiikka oli tällä kertaa parempi. Aikuisten alle 52 kilon sarjan voitto meni Ruotsiin, mutta Tean valmentaja Pekka Keränen oli kuitenkin tyytyväinen kevään tuloksiin ja kehitykseen. Nummelaan tuomisina kaksi hopeaa.

Kuva (Risto Saha): Tea Laakkonen PM-kisoissa Tanskan Veljessä 25.-26.5.
NuJu:n kilpailijoiden kilpailu-urakka jatkuu peruskuntokauden jälkeen syksyllä. Syksy on perinteisesti ollut täynnä merkittäviä kilpailutapahtumia sekä nuorilla että aikuisilla, joten kesän treenikauden merkitys on valtava.

Nummelan Judon uutisia, sekä esimerkiksi tietoa tulevista peruskursseita löytyy Nummelan Judon nettisivuilta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.