tiistai 14. helmikuuta 2012

Nummelan Judolla mitalirikas kisapäivä Järvenpään Junnu-Cupissa

Junnu-Cup on perinteikäs, neljä kertaa vuodessa järjestettävä aloittelevien kilpailijoiden kohtaaminen, jonka tarkoituksena on tarjota kilpailukokemusta nuorille judokoille. Vuoden 2012 ensimmäinen Junnu-Cup oteltiin Järvenpäässä lauantaina 11.2. Nummelan Judo oli komeasti edustettuna etenkin aamupäivän valko- ja keltavöisten sarjoissa ja mitaleja sateli!  Arvokasta kisakokemusta olivat Järvenpäässä keräämässä muiden muassa reippaat nuoret judokat  Jenna-Liisa Nirhola sarjassa E-tytöt alle 30,1kg sekä Nella Isopoussu sarjassa E-tytöt alle 33,4kg.  Nella otteli hienosti vaativassa sarjassa ja tiukasta vastuksesta huolimatta otteluvoittokin irtosi!

Upeita mitalisuorituksia Nummelan judokoiden osalta nähtiin useassa sarjassa. Alle 41,6-kiloisten E-poikien sarjassa Nicholas Wesa taisteli huippusuorituksella hopeaa. Hopeamitali kaulassa kotiutui myös alle 21-kiloisten E-tyttöjen sarjassa hienosti otellut Mea Hellman. Vilma Pietiläisen judo-otteet riittivät pronssimitaliin alle 25-kiloisten E-tyttöjen sarjassa; hieno muisto varmasti kokemusrikkaasta päivästä!

Kuva: Joel ja Kasper ottivat toisistaan mittaa - tällä kertaa Järvenpäässä.

Iltapäivällä Junnu-Cupin oranssi- ja vihreävöisten kamppailuissa Nummelan Judoa mallikkaasti edustivat alle 29,5kg E-poikien sarjassa Kasperi Virtanen ja Joel Makkonen. Kumpikin tarjosi tiukan ja sinnikkään vastuksen sekä toisilleen että Tikkurilan Judoseuran Rasmus Myllylälle. Kasperi ja Joel ovat toisilleen tuttuja harjoitus- ja ottelukavereita, edellisen kerran pojat ottivat toisistaan mittaa 8.2. salikisoissa. Junnu-Cupin tasaväkisen kamppailun voitti tiukan väännön jälkeen ipponilla Joel saatuaan Kasperin rautaiseen sidontaan. Molempien kokonaissuoritus riitti hienosti mitaliin, Joel pokkasi hopeaa ja Kasperi pronssia.

Nummelan Judon Jari Hirvi oli kisojen tuomarivastaava ja Julius Sala tuomitsi otteluita yhtenä monista judotuomareista.

Teksti ja kuva: Elisa Makkonen