maanantai 15. elokuuta 2011

Suomen Judoliiton päävalmentaja vieraili Nummelan Judon salilla

Suomen Judoliiton päävalmentaja Mika Mukkula vieraili kesällä Nummelan Judon harjoitussalilla. Mukkula ohjasi hyvin monipuoliset tekniikkaharjoitukset, joissa tutkittiin judon ehkäpä tehokkaimman jalkaheiton, ”uchi-matan” erilaisia maailmanluokan kilpasovelluksia. Lämpimässä harjoitussalissa vajaat 40 seuran eri-ikäistä aktiivia ahkeroi kaksituntiset harjoitukset Mukkulan ammattitaitoisessa ja rakentavassa ohjauksessa. Päävalmentaja Mika Mukkula on suorittanut 3. asteen mustan vyön ja on kilpaurallaan ollut Pohjoismaisen mitalitason judoka.

Nummelan Judo on 33 vuotta Vihdissä toiminut urheiluseura, jolla on 160 aktiivista jäsentä. Jäsenistä runsaat sata on alle 19 vuotiaita poikia ja tyttöjä. Myös perheiden määrä on lisääntynyt viime vuosina ilahduttavasti.

Juuri alkaville judon uusille kursseille mahtuu vielä hyvin mukaan; muksut 5-7 v. su klo 15, juniorit 7-15 v. ma ja ke klo 18 (ma 22.8. alkaen) ja aikuiset ti ja to klo 18 (to 1.9. alkaen) osoitteessa Juurakkotie 7. Kurssiesittely osoitteessa www.nummelanjudo.fi


Kuva: Päävalmentaja Mika Mukkula esittelee ”Uchi-matan” tehoa – kyytiä saa Nummelan Judon oma kasvatti Antti Rintamäki.


Kuva: Päävalmentaja Mika Mukkula rakentaa Nummelan Judon nuorten kilpailijoiden ”Uchi-mata”-heittoa.


Kuva: Päävalmentaja Mika Mukkula (oikealla) kokoaa Nummelan Judon harjoituksiin osallistuneet eri-ikäiset judokat kovien treenien jälkeen yhteiseen potrettiin.

Teksti ja Kuvat: Harri Hagman, Nummelan Judo ry

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.