tiistai 21. kesäkuuta 2011

Wekara Shiai ja Joukkue Wekara

Wekara Shiai oteltiin 21.5. ja Joukkue Wekara 22.5.

Wekara Shiai

Jyri Rajaniemi otteli kaksi kultaa sarjoissa CP-46 ja BP-45. Oskari Mäkinen otti sarjassa DP-42 kultaa ja ikäluokkaa ylemmässä CP-42 sarjassa hopeaa. Erika Rajaniemi voitti sarjan ET-32 ja otti pronssia ikäluokkaa ylemmässä DT-32 sarjassa. Jokainen kahden sarjan urakoitsija voitti oman sarjansa, hienoa!


Kuva: Jyri (oik.) hakee otteen Wekara Shiaissa.

Niko Isopoussu tuli viidenneksi sarjassa EP-30 ja Matias Sala sai yhden otteluvoiton ja rutkasti kokemusta isossa DP-34 kg sarjassa.


Kuva: Niko on valmis kohtaamaan vastustaja​nsa Wekara Shiaissa.

Joukkue Wekara

Nummelan Judo sai taas joukkueen kasaan Joukkue Wekara otteluita varten, vaikka kahteen painoluokkaan ei löytynyt ottelijaa. Kilpailevat joukkueet saivat täten ilmaisia otteluvoittoja kumartamalla. Yksi Nummelan joukkueen kovimpia taistelijoita ja suuri yllättäjä oli Niko. Nummelan joukkue sijoittui oman poolinsa kolmanneksi, joten voitosta ei tänä vuonna päästy kilpailemaan. Jatkoon pääsy oli kuitenkin todella lähellä, siihen ei olisi tarvittu kuin yksi onnistuminen lisää.


Kuva: Joukkue Wekara 2011 ja Nummelan Judon joukkue: Oskari, Jyri, Matias, valmentaja Matti Jääskeläin​en, Niko, Saku, Mikko ja Reeti.

Vaikka jatkopaikkaa ei irronnut, niin joukkueen jäsenenä kilpaileminen ja joukkuehengen kasvattaminen ovat tärkeitä asioita, joita ei voi laittaa palkintokaappiin esille.


Kuva: Oskarin sidonta Wekarassa pitää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.