tiistai 1. syyskuuta 1981

Judo-oppia Nummelasta - peruskurssi alkaa

Vesku Toivonen, Luoteis-Uusimaa 1.9.1981

- Nummelan Judon Sali, ammattikurssikeskuksen vieressä on jo nyt tullut tutuksi monelle nummelalaiselle, monelle ulkopaikkakuntalaisellekin. Seuramme on tullut tutuksi myös monelle judokalle pitämiemme leirien ja kilpailujen ansiosta, kertoo seuran sihteeri Päivi Leppäjoki.
Leirien ja kilpailujen aikana ovat monet – varsinkin järjestötyössä olevat – seurojen puuhamiehet halunneet tutustua harjoitustiloihimme, jatkaa Päivi.

Hyvät tilat – pätevät vetäjät


Nummelassa on judon harrastamiselle melkoisen hyvät edellytykset. Seuralla on käytössään Sali, jossa matot saavat aina olla lattialla. Tilanne, jota monet muut judoseurat kadehtivat kantaessaan mattoja edestakaisin varaston ja harjoitustilojen välillä. Lisäksi e joutuvat jakamaan tilat muiden lajien harrastajien kesken.
Nummelan Judossa on tällä hetkellä jäseniä runsaat sata. Viisitoista on oman seuran koulutuksella yltänyt vihreään vyöhön. Nyt nämä vihreävöiset hoitavat täysin omatoimisesti mm. Peruskurssien vetämisen.

- Tätä varten on kylä jouduttu käymään erilaisia kurssejakin. Viime kesän aikana osallistuttiin Turun ja Imatran viikon pituisille kesäleireille ja suoritettiin valmentaja- ja peruskurssikouluttaja kursseja, kertoo peruskursseja vetävä Hannu Tenhunen.

Uusi peruskurssi syyskuussa


...

Viikonloppuleiri Moksissa


Lokakuun ensimmäisenä viikonloppuna järjestetään seuran nuorille judokoille viikonloppuleiri Vihdin Pirtillä Moksissa. Leirin ohjelmaa ei vielä ole suunniteltu valmiiksi, mutta judon lisäksi on juoksulenkkejä maastossa ja erilaisia pelejä, kertoo leiritoimikunnan puheenjohtaja Trygve Österman.
- Leirille tulee omien judokoittemme lisäksi junioreita Lohjalta, Siuntiosta ja mahdollisesti myös Keravalta, jatkaa Österman. –Pyrimme myös saamaan jonkun ulkopuolisen opettamaan lajitekniikkaa, jotta saisimme mielenkiinnon ja vireyden säilymään koko leirin ajan.
Leirille ja miksei myös alkavalle peruskurssille voi ilmoittautua jo nyt. Ilmoittautumisia vastaanotetaan harjoitussalilla joka tiistai ja torstai klo 18-19.30.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.