maanantai 18. toukokuuta 2015

Junnujen kisaviikonloppu Vantaan Wekarassa

Lauantaina Vantaan Myyrmäessä oteltiin Wekara Shiai. Nummelan Judosta kilpailuihin osallistui 13 alle 18-vuotiasta judokaa. Mitalisaalis oli tälläkin kertaa komea. Hopeaa saivat Senni Säiläkivi, Venla Laiho ja Jenna-Liisa Nirhola. Pronssille ylsivät Samu Elopuro, Pinja Hyvärinen, Mikko Linnakoski, Jesse Ollikkala, Matias Parviainen ja Vilma Pietiläinen. Kaikilta osallistujilta nähtiin hienoja suorituksia.

Sunnuntaina Joukkue-Wekarassa Nummelan joukkue otteli kaksi tiukkaa kierrosta virolaista Ookamia ja Riihimäen Judoseuraa vastaan. Ookami oli lähes voittamaton, mutta Joel Makkonen kuitenkin onnistui upeasti ja nappasi voiton. Riihimäkeä vastaan pisteet toivat kotiin Joel Makkonen, Ilari Ikäheimonen, Jesse Ollikkala ja Tapio Kairikko. Tasapistetilanteessa arvottiin yhdestä painoluokasta lisäottelu ratkaisemaan jatkoon menijä. Valitettavasti NuJu hävisi tämän ottelun ja turnaus päättyi siihen.
Ottelijat saivat huimasti lisäkokemusta ja joukkukisa kasvatti yhteishenkeä yksilölajissa. Jessika Hellgren luotsasi tiimiään alusta loppuun ja toimi luotettavana ja kannustavana kapteenina junnuille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti