sunnuntai 5. helmikuuta 2012

Kimppakyydillä Junnu Cup:iin?

Nummelan Judo kannustaa jäseniään ja junioreiden vanhempia kimppakyytien käyttöön mentäessä leireille, kilpailuihin tai judokoulutuksiin. Judokan vanhemmat voivat toteuttaa judossa vallitsevaa yhteisen hyvän periaatetta tarjoamalla paikan autossa lapsensa harjoituskaverille.
Seura on valinnut Kyydit.net palvelun kimppakyytien järjestämisen helpottamiseksi. Kyydit.net palvelu on kaikessa yksinkertaisuudessaan kuin tavallinen ilmoitustaulu.
  • kyydin tarjoajat ilmoittavat mihin judotapahtumaan ovat menossa, mistä ja milloin kyyti lähtee, sekä mikä on matkan päätepiste. Lisätiedoissa voi ilmoittaa mistä judotapahtumasta on kysymys ja montako paikkaa autossa on vapaana.
  • Kyydin tarvitsijan tehtäväksi jää ottaa yhteyttä kyydin tarjoajaan sähköpostitse tai puhelimella.
Kimppakyyti on aina kyydin tarjoajan ja kyydin tarvitsijan väliseen sopimukseen perustuva sitoumus. Kyydit.net palvelut helpottaa näiden tarpeiden kohtaamista. Nummelan Judon Kyydit.net yhteisö puolestaan kohdistaa samansuuntaisten ja samanaikaisten matkojen tekijät toisiinsa.


Linkki Nummelan Judon Kyydit.net yhteisöön löytyy seuran kotisivujen alareunasta.

Ohjeet kyydin tarjoamiseksi ja löytämiseksi löytyvät seuran kotisivuilta kohdasta Materiaalit -> Kyydit.net.

Jos siis suuntana on esim. la 11.2. Junnu Cup I/2012 kisat Järvenpäässä, niin ilmoita toki vapaasta autopaikasta kyydit.net palvelussa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti