torstai 25. elokuuta 2011

Judon MM 2011 kisalähetys näkyy netissä

Judo MM kisat järjestetään 23.-28.8.2011 välisenä aikana Pariisissa. Kaksi kisapäivää on nyt takana ja neljä vielä jäljellä.

Kisalähetykset ovat katsottavissa suorana Ippon.tv sivuston kautta.

Ippon.tv sivu löytyy nyt kätevästi myös Nummelan Judon kotisivujen kautta, sivuston alareunaan lisätyn Netti TV & Video kategorian alta.

torstai 18. elokuuta 2011

Tilaa Nummelan Judon ilmainen uutiskirje

Pysy ajan hermolla seuran tapahtumista ja tilaa ilmainen Nummelan Judon Uutiskirje sähköpostiisi!

Listalle liittymislomake löytyy kotisivuilla http://www.nummelanjudo.fi olevan kuvakkeen takaa.

Voit valita, mitä harjoitusryhmäkohtaisia tiedotteita haluat ottaa vastaan ja muuttaa tekemääsi valintaa myöhemmin. Harjoitusryhmäkohtaisten tiedotteiden lisäksi saat kaikille yhteisiä Nummelan Judon tiedotteita liittyen esim. koulutuksiin, jäsenmaksuihin, vyökokeisiin jne.

Emme toimita antamaasi sähköpostiosoitetta vieraisiin käsiin. Listalta eroaminen on helppoa, klikkaat vain toimittamaamme peruutuslinkkiä.

keskiviikko 17. elokuuta 2011

Minne linkit ja kalenterit sivu katosivat?

No eihän ne minnekään kadonneet, ne vain siirrettiin vasemman reunan navigointihakemistosta uuteen paikkaan.

Vanha Linkit-sivu poistettiin ja siellä olleet linkit siirrettiin kotisivujen alareunaan. Myös Kalenterit löytyvät samaisesta paikasta, kotisivujen alareunasta.

Muutoksesta on se hyöty, että olitpa millä tahansa kotisivujen alisivulla, pääset yhdellä klikkauksella haluamallesi sivustolle.

Jos sinulla on mielessä jokin linkki, jonka haluaisit näkyvän sivun alareunassa, nykäise kotisivujen ylläpitäjää tatamilla hihasta.

maanantai 15. elokuuta 2011

Suomen Judoliiton päävalmentaja vieraili Nummelan Judon salilla

Suomen Judoliiton päävalmentaja Mika Mukkula vieraili kesällä Nummelan Judon harjoitussalilla. Mukkula ohjasi hyvin monipuoliset tekniikkaharjoitukset, joissa tutkittiin judon ehkäpä tehokkaimman jalkaheiton, ”uchi-matan” erilaisia maailmanluokan kilpasovelluksia. Lämpimässä harjoitussalissa vajaat 40 seuran eri-ikäistä aktiivia ahkeroi kaksituntiset harjoitukset Mukkulan ammattitaitoisessa ja rakentavassa ohjauksessa. Päävalmentaja Mika Mukkula on suorittanut 3. asteen mustan vyön ja on kilpaurallaan ollut Pohjoismaisen mitalitason judoka.

Nummelan Judo on 33 vuotta Vihdissä toiminut urheiluseura, jolla on 160 aktiivista jäsentä. Jäsenistä runsaat sata on alle 19 vuotiaita poikia ja tyttöjä. Myös perheiden määrä on lisääntynyt viime vuosina ilahduttavasti.

Juuri alkaville judon uusille kursseille mahtuu vielä hyvin mukaan; muksut 5-7 v. su klo 15, juniorit 7-15 v. ma ja ke klo 18 (ma 22.8. alkaen) ja aikuiset ti ja to klo 18 (to 1.9. alkaen) osoitteessa Juurakkotie 7. Kurssiesittely osoitteessa www.nummelanjudo.fi


Kuva: Päävalmentaja Mika Mukkula esittelee ”Uchi-matan” tehoa – kyytiä saa Nummelan Judon oma kasvatti Antti Rintamäki.


Kuva: Päävalmentaja Mika Mukkula rakentaa Nummelan Judon nuorten kilpailijoiden ”Uchi-mata”-heittoa.


Kuva: Päävalmentaja Mika Mukkula (oikealla) kokoaa Nummelan Judon harjoituksiin osallistuneet eri-ikäiset judokat kovien treenien jälkeen yhteiseen potrettiin.

Teksti ja Kuvat: Harri Hagman, Nummelan Judo ry

tiistai 2. elokuuta 2011

Antti Rintamäelle kaksi otteluvoittoa Hampurissa

Judon Eurooppa Cup oteltiin 23.-24.7. Hampurissa. Eurooppa Cup on kovatasoinen ja arvostettu kilpailu. Hampuriin oli saapunut judohuippuja useista maista mittaamaan kansainvälistä tasoaan.

Mukana oli myös Nummelan Judon Antti Rintamäki. Antti voitti sunnuntaina ottelut Scotlannin Khalid Gehlania ja Saksan Gerhard Zeitleria vastaan. Tappio kolmannessa ottelussa Tsekin David Dubskylle katkaisi jatkomahdollisuudet.

Tsemppiä Antille tuleviin kisoihin!

maanantai 1. elokuuta 2011

Kesätreenit jatkuvat!

On taas aika palata pikkuhiljaa tatamille kesälomien jälkeen!
Yhteiset kesätreenit jatkuvat tiistaisin ja torstaisin klo 19 alkaen
aina varsinaisen harjoituskauden alkuun saakka.
Nuorempien kannattaa ottaa mukaan samankokoinen harjoituspari.