torstai 31. maaliskuuta 2011

Nummelan Judokoille mitalisaalis Vantaalta

Vantaan Hakunilassa käytiin lauantaina 26.3 perinteinen Hontai Shiai judokilpailu, jota seurasi sunnuntaina 27.3 alempien vöiden mestaruuskilpailut.Lauantain kilpailuun osallistui yli kolme sataa kilpailijaa, joista Nummelan Judoa edusti kymmenen Judokaa. Tuomisina seuran nuorilla oli 2 kultaa, 2 hopeaa ja 3 pronssia. Voidaankin todeta, että tulos enemmän kuin hyvä.

Hontai Shiai tulokset ja Alempien vöiden mestaruuskilpailujen tulokset löytyvät JudoShiai tulospalvelusta.


Kuva: Mikko, Ralf, Pyry, Joel, Anni ja Erika.

Joel Makkonen aloitti EP-28 kg kahdella ottelulla näyttäen hyviä otteita, mutta täällä kertaa ei voittoja tullut. Tästä sisuuntuneena Joel varmasti ottaa omansa seuraavassa kisassa.

Anni Toivonen ET-29 kg sen sijaan onnistui ottamaan yhden otteluvoiton ja saavutti itselleen pronssia. Annilta on odotettavissa tulevista kisoista hyviä tuloksia, sen verran innoissaan kisaamisesta tyttö on.

Pyry Miettinen otteli DP-30 kg kaksi ottelua ottaen yhden otteluvoiton. Tästä on hyvä jatkaa seuraaviin koitoksiin.

Erika Rajaniemi uurasti kahdessa sarjassa, ET-33 kg sekä DT-33 kg. Omassa ET-33 kg sarjassaan Erika otti kahdella voitolla itselleen hopeaa. Vanhemmassa ikäluokassa DT-33 kg Erika saavutti itselleen pronssia.

Jannika Hellgren otteli samassa sarjassa DT-32kg Erikan kanssa. Tyttöjen välisen kisan voitti Jannika ja tämä tiesi Jannikalle hopeaa.

Matias Salalle kaaviot eivät olleet puolellaan DP-34 kg sarjassa. Ensimmäinen ottelu päättyi tappioon ja tie oli pystyssä. Matiaksen mietteet ovatkin jo seuraavissa kilpailuissa.

Toinen kahteen sarjaan osallistunut uurastaja oli Oskari Mäkinen, joka otti osaa DP-42 kg, ja ikäluokkaa ylempään CP-42 kg sarjaan. Omassa sarjassaan Oskari otti vakuuttavasti neljällä voitolla kultaa. Ylemmässä CP-42kg tuli yhdellä voitolla pronssia.

Mikko Linnakoski taisteli kaksi otteluvoittoa päästen näillä voitoilla pronssiotteluun. Harmittavasti pronssiottelussa tuli tappio ja tällä kertaa mitali jäi odottamaan seuraavia koitoksia. Mikkoa seuranneena voidaan odottaa hyviä tuloksia jatkossa.

Jyri Rajaniemi oli kolmas seuramme edustaja, joka otteli kahdessa sarjassa, nimittäin CP-45kg ja BP-45kg. Omassa sarjassaan Jyri ei ollut ihan oma itsensä. Yksi otteluvoitto ja tie mitaliotteluihin ei tällä kertaa toteutunut. Ikäluokkaa ylemmässä BP-45 kg sarjassa Jyri olikin jo omalla tasollaan ja otti itselleen kultaa.

Ralf Mikkola DP-50kg otteli kolme ottelua, jotka eivät tällä kertaa tuottaneet voittoja. Ralf sai hyvää kokemusta tulevia kisoja varten.

Sunnuntaina vuorossa oli alempien vöiden mestaruuskilpailut

Alempien vöiden mestaruuskilpailut on tarkoitettu  kelta- ja oranssivöisille. Jannika Hellgren ja Erika Rajaniemi eivät saaneet lauantaina tarpeekseen vaan saapuivat sunnuntaina ottamaan paremmuudesta selvää sarjassa T-32 kg. Mielenkiintoinen sarja kun ottaa huomioon, että vastustaja saattoi olla kolmekin vuotta vanhempi. Jannika Hellgrenille tuli kaksi ottelua, jotka päättyivät tappioon. Erikalle tuli vuorostaan kolme ottelua, joista kahdesta tuli voitto, mikä palkittiin pronssisella mitalilla.

Miehissä -90 kg Kim Säiläkivi otteli hienosti. Aikuisiällä Judosta innostunut Kim saavutti kaksi otteluvoittoa päästen pronssiotteluun. Ottelu oli voitettavissa, mutta herpaantuminen omassa heittoyrityksessä antoi vastustajalle paikan, jonka hän myös käytti. Harmittava tappio, mutta tulevissa kisoissa on mahdollisuus parempaan.

Teksti ja kuva: Jari Jääskeläinen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti