perjantai 20. marraskuuta 2015

SYYSKOKOUKSESSA PALKITUT

Syyskokous pidettiin tänään judosalilla. Kokouksessa käsiteltiin sääntömääräiset asiat ja kokoustamisen lomassa palkittiin vuoden 2015 onnistumisia. Palkittaviksi oli jälleen useita loistavia ehdokkaita, mutta tämän vuoden palkitut ovat:
Vuoden judoka: Esko Hyvärinen
Esko on pystynyt tyttärensä Pinjan kanssa rakentamaan Karkkilan dojosta kasvavan ja erittäin hyvän pisteen Nummelan Judolle.
Muksujudo on suurimmalle osalle nuorista ensimmäinen kontakti judoon ja liikkumiseen tatamilla ja alkuinnostuksen jälkeen moni onnistuu kasvattamaan siitä itselleen oman harrastuksen.
Esko on onnistunut myös käynnistämään ja kasvattamaan aikuisten judoinnostusta Karkkilassa sekä antanut tärkeän panoksen seuralle toimimalla yhdistyksen hallituksessa.
Vuoden kilpailija: Oskari Mäkinen
Kultaa nuorten SM kilpailuissa, Tsekin Teplicessä EJU Cupissa Oskari hävisi semifinaalissa sarjan voittajalle, nousten pronssiottelussa jälleen voittoon ja ansaiten näin erittäin arvokkaan kansainvälisen mitalin.
Ruotsin avoimissa mestaruuskilpailuissa jälleen kultaa.
…ja hopeaa viimeksi Tartossa järjestetyssä kansainvälisessä kilpailussa.
Kokonaisuutena erinomainen kausi, joka jatkuu 2016 EJU-cupin kilpailuilla sekä osallistumalla heinäkuussa EM-kilpailuihin. Oskari suoritti tänä vuonna mustan vyön – juuri 16-vuotta täytettyään.
Vuoden nuori kilpailija: Matias Sala
Nuori kilpailija palkinto on eri vuosina jaettu hyvin eri-ikäisille ja kehityksessään eri tasolla oleville urheilijoille – jokainen on ollut sen arvoinen.
Tällä kertaa sen saa jo maajoukkuekuvioihin tutustunut ja ensimmäisen nuorten SM mitalinkin saavuttanut judoka – Matias Sala.
Matias aloitti judon samassa muksujudoryhmässä Oskarin kanssa. Molemmilta urheilijoilta seura voi odottaa menestystä myös jatkossa.
Vuoden tyttöjuniori: Anniina Sala
Anniina ehdottaneet ohjaajat ovat perustellet hänen olevan: tunnollinen harjoittelija, rohkea kilpailija sekä harjoituksissa kaikkien kaveri. Anniinan kiinnostus judoon, on voinut lähteä kotoa, mutta se on ehdottomasti kasvanut oman harjoittelun kautta. Anniina on saanut harjoitella erittäin motivoivissa junioriryhmissä ja erittäin hyvien kavereiden kanssa.
Vuoden poikajuniori: Nuutti Aholainen
Nuutti on kehittynyt erityisen nopeasti judokana viimeisen vuoden aikana. Hyvä kisamenestys yhdistettynä motivoituneeseen ja muita kannustavaan harjoitteluun on auttanut, ei vaan Nuuttia, vaan koko ryhmää eteenpäin!
Vuoden juniorivalmentaja: Pasi Parviainen
Pasi on erittäin määrätietoisesti kehittänyt omaa judoaan, ryhmänsä ohjaajien yhteistyötä sekä erityisesti johtamansa ryhmän osaamista.
Judokoiden tekniselle osaamiselle rakennetaan perusta juuri niissä ikäryhmissä, joissa Pasi on antanut oman osaamisensa ryhmän käyttöön. Ikäryhmän huikea menestys Junnu Cupeissa on seuraus Pasin ja hänen valmennusryhmänsä valmennuksesta ja kannustuksesta kilpailemaan.
Vuoden muksu, Karkkila: Nella Koukkunen
Karkkilassa on montakin potentiaalista huomionosoituksen saajaa, mutta Nella on kaikissa harjoituksissa poikkeuksetta iloinen ja hyväntuulinen. Tämä tarttuu myös muihin. Nella osoittaa kaikella tekemisellään nauttivansa harjoittelusta ja lajin opettelusta.
Vuoden muksu, Nummela: Marie Jokinen
Marie on hyväntuulinen ja innokas judoka tatamilla. Hän on omaksunut hyvän judokäytöksen harjoituksissa ja niiden ulkopuolella. On erittäin huomaavainen harjoittelukavereitaan kohtaan.
Stipendit: Jyri Rajaniemelle 100€ ja Julius Salalle 100€
Juliuksen ja Jyrin sitoutuminen nuorempien kilpailijoiden ohjaukseen on ollut esimerkillistä ja judopiireissä poikkeuksellista. Oman kilpailemisensa ohella kaverit vastasivat pitkään seurassamme kilpatekniikoiden opettamisesta.
Julius ja Jyri myös ideoivat ja toteuttivat ensimmäisen kesäleirimme ja olivat aktiivisina toteuttamassa myös tänä kesänä leiriä sekä koko kesäohjelmaa.
Tällaisia judokoita nuoremmat haluavat nähdä – ja itseasiassa tarvitsevat osana kasvamistaan.

NuJu onnittelee kaikkia palkinnon saaneita!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti