sunnuntai 25. syyskuuta 2011

Syksyn kilpailukausi täydessä vauhdissa

Kilpailujen tulokset Nummelan Judon osalta löytyy tutusta paikasta, Tuloksia 2011 sivulta.

Swedish Open Juniors & Cadets 17.9.2011, Tukholma

Anniina Jokinen voitti alle 17 vuotiaiden tyttöjen -48 kg sarjan. Tommi Valtonen otti kaksi otteluvoittoa alle 20 vuotiaiden miesten -60 kg sarjassa.

Samurai Cup III ja 60v Ryhti Shiai

Raisiossa 10.9. otellussa Samurai Cup III kilpailussa Anniina Jokinen sijoittui toiseksi sarjassa BT -52 kg. Samassa yhteydessä oteltiin 60v Ryhti Shiai, jossa Antti Rintamäki voitti sarjan M -73 kg.

Narva XI International Judo Tournament oteltiin Virossa 10.9.2011.

Suomen Judoliiton E-S Alueen Tehotiimiimin mukana kilpailuissa oli viisi kilpailijaa Nummelan Judosta. Tähän juttuun liitetyt valokuvat ovat Tehotiimin Narvan matkan albumista. Lisätietoa ja juttua Narvan matkasta löytyy E-S alueen sivuilta.

Ja sitten itse asiaan! Jessika Hellgren voitti sarjan B tytöt +57 kg. Lieneekö voitot tulleet sen verran nopeasti, ettei kameraan ole ehtinyt tarttua kuvaa Jessikasta tatamilla.

Kuva: Oskari Mäkien voitti sarjan C pojat -46 kg.

Kuva: Jyri Rajaniemi voitti pronssia sarjassa B pojat -46 kg.

Kuva: Jannika Hellgren voitti pronssia sarjassa C tytöt -36 kg.

Kuva: Erika Rajaniemi otti yhden otteluvoiton sarjassa D tytöt ja pojat -34 kg.

Sokerina pohjalla sähäkkä "musiikkivideo":

Junnu Cup III oteltiin Järvenpäässä la 24.9.

Nummelan Judosta oli mukana neljä kilpailijaa, jotka kaikki sijoittuivat mitalisijoille.

Toiseksi tulivat Lauri Turtiainen sarjassa C pojat -62,2 kg, Joel Makkonen E pojat -29,0 kg ja Anni Toivonen E pojat ja tytöt -31,4 kg.

Kasperi Virtanen sijoittui kolmanneksi sarjassa E pojat -29,0 kg.