perjantai 11. helmikuuta 2011

Kisavuosi 2011 täydessä vauhdissa

Nummelan Judon kilpailijat ovat tehneet tulosta kilpatatameilla heti vuoden alusta alkaen.

Lahdessa 15.1. oteltiin Samurai Cup I. Kaikki neljä kilpailuihin osallistuneet Nummelan Judon kilpailijaa sijoittuivat mitaleille, saaliinaan 1 hopea ja 3 pronssia.

Tampereella 29.1. oteltiin Ice Power Cup. Nummelasta Judosta kisoihin osallistui 7 judokaa, joista 5 ylsi mitalisijoille, saaliinaan 4 kultaa, 1 hopea ja 2 pronssia. Kilpailijoista Oskari Mäkinen ja Jessika Hellgren osallistuivat molemmat kahteen sarjaan ja ottivat myös molemmista sarjoistaan mitalit.

Järvenpäässä 5.2. oteltiin Junnu Cup I. Nummelan Judosta kisoihin osallistui 10 innokasta junioria. Mukana oli aiemmin Junnu Cup kilpailuissa mukana olleita, sekä muutama reipas ensikertalainen, jotka olivat päättäneet, että judotaidot kantavat jo kotisalin ulkopuolellakin. Jos salikisoihin osallistuminen hieman jännittää, niin Junnu Cup kilpailuihin osallistuminen on hieman jännittävämpää. Pitäähän kilpailuihin osallistua ennalta tuntemattomassa paikassa, jossa on judokoita ympäri Etelä-Suomen saleja. Esimerkiksi Joel Makkosen isä totesi, että kisat alkoivat olla Joelin mielessä jo kahta päivää ennen varsinaista koitosta. Niin vain Joelkin kisoista selvisi; kolme ottelua, joista hän voitti yhden. Kisakokemuksen myötä seuraaviin kisoihin osallistuminen onkin jo astetta helpompaa.

Kooste kaikkien Nummelan Judon ottelijoiden sijoituksista löytyy seuran kotisivujen kohdasta Kilpailut > Tulokset > 2011. Kilpailun nimeä klikkaamalla pääset varsinaisiin tuloksiin ja ottelukaavioihin, jos kilpailut on käyty JudoShiai ohjelmiston avulla.